fbpx

Workshop GRATUIT de comunicare online pentru studenti

pr betalogoTinerii studenți orădeni au o șansă în plus de a fi mai buni: workshop-urile gratuite.

 

14 Octombrie 2013

16:45

Oradea este pe lista orașelor în care PR Beta susține workshop-uri de comunicare online. Sunt cursuri ce se derulează pe durata a unei săptămâni și se adresează studenților și masteranzilor din anii terminali. Participarea la workshop este gratuită. Programul unei zile este constituit din 4 – 5 ore de studiu, timp în care se va preda dar vor avea loc și aplicații practice. Perioada de desfășurare 23 – 29 Octombrie 2013.

Profesori vor fi: Ștefan Stroe – Managing Director la Incandescent Marketing, Alexandru Negrea – Head of Facebook Department la Spada, Monica Jitariuc – Managing Director la The Practice, Victor Kapra – consultant în comunicare online, Alexandru Ciucă – Managing Partner la Superior Media și Dragoș Alexa – consultant de marketing și strategii de comunicare.

Înscrierile se fac până pe 18 Octombrie a.c. online AICI sau printr-un e-mail ce să cuprindă CV+scrisoare de intenție la contact@prbeta.ro. Pentru selectare toți cei înscriși vor trebui să susțină și un interviu telefonic. Atenție locurile sunt limitate, 15/oraș:

În cadrul workshop-urilor pot experimenta diverse metode de lucru și vor fi puși în ipostaza omului de comunicare dintr-o companie sau o agenție. Pentru a le oferi o imagine completă despre ce înseamnă acest domeniu de activitate, cei mai buni studenți din fiecare oraș primesc câte un internship la una dintre companiile locale. Un internship care poate deveni, mai apoi, un job.

concluzionează Cristina Putan, co-fondator PRbeta.

 

Ioana Mădălina Ștefănică