fbpx

Ziua părinților adoptivi la Zoo Oradea – Octombrie 2018

Întâlnirea „copiilor” cu părinții adoptivi.

 

04 Octombrie 2018

16:30

În decembrie 2014, Grădina Zoologică lansa programul „Părinte Adoptiv” prin care orădeni, bihoreni, turiști, dar și asociații ori companii private aveau oportunitatea de a adopta un animal găzduit și îngrijit de Zoo Oradea.

Într-un timp foarte scurt, multe persoane, fizice și juridice, au făcut marele pas, de a deveni părinți, și au adoptat, achitând taxa aferentă, una sau mai multe animale sălbatice, ajungând, în prezent, la un număr de aproximativ 230 de părinți adoptivi.

Acum, în 06 Octombrie 2018, între orele 09:00 – 15:00, Zoo Oradea organizează o nouă ediție a „Zilei Părinților Adoptivi”. Evenimentul le oferă posibilitatea părinților să își viziteze odraselele, să le pregătească mâncarea și chiar să o servească celor mai puțin agresive.

Este modul nostru de a le mulțumi celor care ne susțin în misiunea noastră de a le crea cele mai bune condiții animalelor, dar și celor care ne trec pragul. Invităm cât mai mulți iubitori de animale să devină părinți adoptivi, iar noi ne vom strădui să le oferim, de două ori pe an, o zi memorabilă la Grădina Zoologică,

afirmă Liviu Andrica, directorul Administrației Domeniului Public Oradea.

Porțile Grădinii zoologice sunt deschise conform programului, iar dacă vreți să adoptați un animal nu trebuie decât să mergeți la sediul grădinii, de unde veți primi toate detaliile.

Ioana Mădălina Ștefănică