fbpx

Zoo Oradea, prosperă în „nou-născuți”!

maimuta, Zoo OradeaPeste 50 de puiuți născuți în acest an

 

29 Iulie 2018

08:21

Grădina Zoologică din Oradea se poate lăuda cu peste 50 de puiuți născuți în acest an. Astfel că vizita la Zoo va fi mai spectaculoasă și mai interesantă atât pentru cei mici, cât și pentru adulți.

În 2018, clanul suricatelor a ajuns la 14 exemplare (s-a înmulțit cu unul), purcelușii de Minnesota s-au înmulțit cu 21 de puiuți grohăitori, caprele și oile cameruneze sunt și ele cu 11 mai multe. Nici capucinii nu s-au lăsat mai prejos, la finele anului trecut și în această primăvară venind pe lume doi puiuți haioși, doi ponei grațioși încântă și ei țarcurile, dar și o femelă căprior european, un pui de antilopă elan și unul de cerb lopătar, căprioare și alte vietăți micuțe și drăgălașe, care vă vor oferi un adevărat spectacol al vieții.

Grădina Zoologică din Oradea poate fi vizitată zilnic între orele 09:00 – 19:00 (ora 18:00 ultima intrare). Prețul unui bilet este de 15 lei pentru adulți și 7 lei pentru pentru elevi, pensionari și persoane cu dizabilități. Copiii până la trei ani și persoanele peste 75 de ani beneficiază de intrare gratuită.

 

Diana Maria Danciu