fbpx

10 sfaturi pentru a te asigura că sigur NU vei fi sănătos și NICI în formă!

sursa foto: Facebook

sursa foto: Facebook

Eh, nu ne mai batem capul cu a fi sănătoși și în formă.

 

22 Decembrie 2014

20:37

  1. Poți apela liniștit la pastilele pentru slăbit! Sunt niște boabe minune, destul de scumpe, antrenamentele și alimentația sănătoasă pe lângă aceste pastile sunt total inutile!
  2. Infometează-te măcar două săptămâni! Poate că vei fi primul om pe pământ care, prin reducerea drastică a caloriilor, va putea obține reducerea excesului de grăsime doar în locurile „cu probleme”, iar masa musculară (fără antrenamente) va rămâne neschimbată!
  3. În loc să te deplasezi de acasă ca să faci mișcare, alege variantele mai simple și mai comode, cum ar fi aparatele de electrostimulare, cu vibrații sau aparatele fitness pentru abdomen. Durează doar câteva minute și este chiar foarte comod!
  4. Îți ajunge să faci un antrenament intensiv de o oră pe zi, iar în restul de 23 de ore rămase poți consuma orice fel de alimente, pizza, cola, chipsuri!
  5. Nu uita să bei shake de proteine! Nu contează de când, cum, cu ce te antrenezi sau cum te alimentezi, ideea este că și sportivii amatori trebuie să consume cel puțin atatea suplimente alimentare (sau mai mult)  precum culturiștii profesioniști!
  6. Utilizeaza ani la rând același program de antrenament, cu aceleași greutăți, pe același DVD de fitness. Corpul tău nu are absolut nevoie să primească noi stimuli ca să se poată dezvolta. Stagnezi de ani de zile și nu te mai dezvolți? Cu siguranță nu ești destul de perseverent, de fapt nu trebuie sa schimbi nimic.
  7. Niciodată, repet niciodată, sa nu îți gătești acasă! Este suficient să îți cumperi alimentele promovate a fi sănătoase, cum ar fi: băuturi carbogazoase light, margarină pentru o inimă sănătoasă, iaurt de fructe, pâine cu un conținut redus de carbohidrati, lapte degresat și batoane de cereale fără zahăr!
  8. Nu pierde timpul cu încălzirea înainte de antrenament, cu exercițiile de stretching și mobilitate sau cu studierea. Timpul costă bani: treci direct la aparate și începe!
  9. Nu te obosi cu exercițiile compuse și complicate. Exercițiile compuse de bază sunt foarte periculoase și te poți accidenta! E de ajuns să folosești banda de alergat, așa poate mai ai timp și să citești ceva.
  10. Nu cere sfaturi de la instructori certificați legate de un plan de antrenament, deoarece costă prea mulți bani. Și oricum, vecinul știe la fel de bine ce trebuie făcut, că doar el a început cu două săptămâni înaintea ta.

Acest articol este inspirat și tradus din revista Blikk (Ungaria), autor: Attila Nemeth. Totuși, este asemenea unui pamflet, care face haz de necaz de obiceiurile nocive care nu aduc rezultatele mult dorite!

Renata Coznici

Instructor autorizat de Yoga

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *