fbpx

11 cursuri extrascolare gratuite in Oraselul Copiilor

activitati oraselul copiilorMicii or─âdeni se pot ├«nscrie la activit─â╚Ťi extra╚Öcolare gratuite ├«n Or─â╚Öelul Copiilor.

 

19 Septembrie 2013

14:45

├Än cadrul anului ╚Öcolar 2013 – 2014 Prim─âria Oradea ├«n parteneriat cu Palatul Copiilor ofer─â tuturor copiilor posibilitatea de a se ├«nscrie la cursuri ╚Öi activit─â╚Ťi extra╚Öcolare gratuite ├«n┬áOr─â╚Öelul Copiilor.

Doritorii se pot înscrie la:

  1. show dance/dans modern/dans contemporan
  2. gimnastic─â ritmic─â – elemente de balet
  3. acordeon
  4. vioar─â
  5. pictur─â
  6. teatru
  7. limba englez─â
  8. minunile naturii
  9. art─â manual─â

La acestea se mai adaug─â ╚Öi cursurile de Karate sus╚Ťinute de Florin Cri╚Öan ╚Öi cele de Astronomie coordonate de Valentina Matei. P─ârin╚Ťilor cu posibil─â╚Ťi financiare le stau de asemenea la dispozi╚Ťie ╚Öi cursurile pl─âtite. Click pentru a desc─ârca ofert─â ╚Öi program┬áProgram – cursuri platite in Oraselul Copiilor Oradea.

├Änscrierile se fac p├ón─â la 01 Octombrie 2013 ├«n baza fi╚Öei pe care fiecare p─ârinte o poate lua parterul Or─â╚Öelului Copiilor. ├Än cazul ├«n care nu o reg─âsi╚Ťi pute╚Ťi cere ajutorul personalului de paz─â. Orarul pentru fiecare disciplin─â va fi afi╚Öat p├ón─â ├«n 01 Octombrie a.c., iar durata studiilor este identic─â cu durata anului ╚Öcolar. Deschiderea festiv─â va avea loc pe 01 Octombrie. Copiii ╚Öi p─ârin╚Ťi doritori de cursuri gratuite de canto se pot adresa Palatului Copiilor, respectiv profesoarei Dana Oprescu.

 

Ioana M─âd─âlina ╚śtef─ânic─â