fbpx

7 modalitati de a purta o esarfa

foto 3Eșarfa este accesoriul versatil din garderoba noastră.

02 Martie 2014

11:26

Vă sugerez să vă achiziționați cât mai multe, simple și cu diferite imprimeuri, deoarece o eșarfă poate fi elementul surpriză al ținutei voastre. În cele ce urmează, vă voi prezenta 7 modalități de a purta o eșarfă:

În jurul gâtului – este forma clasică de purtare a acestui accesoriu. Fie că este vorba de o eșarfă tradițională sau una circulară, aceasta dă un plus oricărei ținute. Îți poate fi utilă atunci când vrei să aduci culoare unui outfit all black sau atunci când asortezi una de culoare neutră unui pulover viu colorat. Indiferent de modul în care alegi să o pui în jurul gâtului, o eșarfă este perfectă pentru orice zi a săptămânii.

foto 1 sursa fashion.allwomenstalk.com

Pe geantă – Dacă simți că eșarfa nu se potrivește în totalitate outfit-ului pe care l-ai ales,o poți lega de geantă. În acest fel, eșarfele tale nu zac în dulap sau prin sertare și este o modalitate foarte bună de a adăuga puțină culoare și personalitate ținutei tale, fără a exagera.

foto 2

În păr –  Modul ideal de a-ți accesoriza coafura doar cu o simplă eșarfă.

foto 5

Ca pe o cravată – Leagă-ți eșarfa precum își leagă soțul sau iubitul tău cravata. Diferența este că eșarfa ta va arăta feminin și va adăuga o notă de personalitate look-ului tău formal preferat.

foto 6 sursa tribuna.mdCa pe o curea –  Înlocuiește cureaua cu o eșarfă cu imprimeu atunci când outfit-ul tău este prea simplu și banal. Este modul simplu de a-ți crea ținute noi și frumoase în fiecare zi.

foto 8

Ca pe o brățară – Dacă ai o eșarfă mai mică și subțire încearcă să o legi în jurul încheieturii mâinii tale. Cu siguranță vei atrage priviri!

foulard-au-poignet

Ca pe o fustă  – Este, cu siguranță, modul cel mai neobișnuit de a purta o eșarfă, dar fetele mai îndrăznețe pot încerca. Urmează pașii din imagine.

foto 9

Tu cum îți porți eșarfa?

Denisa Deac