fbpx

Coșulețele cu piersici, deliciul fructat al fiecărei veri. Rețeta

O rețetă specială pentru tine. 

 

30 Iulie 2017

14:31

Nu lăsăm să treacă vara și vremea piersicilor până nu ne înfruptăm dintr-un coșuleț cu piersici. Când să mâncăm ceva bun, natural și de sezon dacă nu acum?!

Așadar, iată ingredientele:

  • 800 grame de foietaj
  • un kilogram şi jumătate de piersici
  • 5 linguri de miere

Preparare:

Tăiaţi foietajul, preparat acasă sau achiziţionat din magazine, în pătrăţele cu latura de 10 centimetri.

Spălaţi piersicile, scoateţi sâmburii din ele şi le feliaţi, apoi aşezaţi feliile de piersică peste foietajul gata tăiat şi aşezat în două straturi în tavă. Ridicaţi un pic marginea foietajului pentru a nu permite piersicuţelor să iasă din coşuleţ.

Încălziţi cuptorul la 180 de grade şi coaceţi coşuleţele pentru 25 de minute. Le scoateţi din cuptor şi adăugaţi mierea peste ele. Poftă bună!

 

Monica Marton

rețetă, ingrediente, foietaj

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *