fbpx

Film de văzut: Magic Mike XXL

sursa fto: timeinc.net

sursa fto: timeinc.net

O invitație incitantă pentru sexul frumos.

 

19 Iulie 2015

12:31

Evenimente Oradea vă invită la un film care e pe cât de apetisant, pe atât de relaxant, un musical, o dramă și o comedie, toate înglobate în Magic Mike XXL.

Pelicula e regizată de Gregory Jacobs, cunoscut cel puțin pentru Ocean’s Twelve, din 2004, și Ocean’s Thirteen, din 2007.

Dintre actori îi amintim pe Channing Tatum, Joe Manganiello, Matt Bomer, Kevin Nash și Andie MacDowell

Ca și subiect, pe marele ecran ni se expune povestea unei trupe de striperi care se reunesc dorind să câștige o mare sumă de bani, cu atât mai mult cu cât, după destrămare, niciunul dintre membri nu reușise să obțină un succes notabil.

E un film și cu lecții de viață, oricât de incredibil ar părea, cu mișcări lascive, dansuri senzuale și pline de energie. Cucerește prin faptul că nu e tras de păr, scenele haioase sunt atât cât trebuie, e bine realizat și animă audiența. Nu o dată, din sala de cinema din Oradea Shopping City, s-au auzit aplauzele și uralele doamnelor și domnișoarelor care veniseră să vadă Magic Mike XXL.

Dacă merită văzut, da, însă pe domni îi puteți lăsa acasă! Cu siguranță o experiență alături de prietene va fi mult mai puternic trăită!

Cortina Cinema Digiplex vă așteaptă, programul săptămânii 17 – 23 Iulie 2015 îl regăsiți dând CLICK AICI

 

Ioana Mădălina Ștefănică