fbpx

Film de văzut: Spioana 2015

sursa foto: funcheap.com

sursa foto: funcheap.com

Unul dintre filmele de comedie pentru care merită să plătești bilet cinematografului.

 

14 Iunie 2015

12:31

Evenimente Oradea vă invită la film, săptămâna aceasta vă recomandă „Spioana”.

O comedie de 120 de minute, atât de bine jucată încât noi, cei din sala de cinema din Oradea Shopping City, am râs în hohote, am aplaudat și ne-am distrat de minune. Cu toții am ieșit binedispuși și râzând.

Cu siguranță Jude Law și Jason Statham „sunt invidioși” pe cât de bine a jucat Melissa McCarthy rolul de spioană.

Între doi bărbați puternici, cu renume în lumea cinematografiei, vine o „tipă” și le face jocul ca o adevărată profesionistă.

Adevărul e că Spioana e un film reușit, e pe atât de serios, pe cât e de amuzant. E genul de producție la care îl poți duce și pe cel mai ridig englez și tot va începe să râdă. N-are cum să nu.

Susan (Melissa McCarthy) după ce timp de 10 ani îi servește ca sprijin spionului Bradley Fine (Jude Law), de care este și îndrăgostită binențeles, ajunge să fie distribuită pe teren de CIA, pentru a urmări și da raportul despre Rayna Boyanov (Rose Byrne), o infractoare care avea de vânzare o bombă nucleară.

Teoretic, Susan ar fi trebuit să stea departe de suspecți, să fie discretă, însă ironia sorții face ca ea face exact opusul. Binențeles că momentul în care Susan își scoate casca de comunicare cu colegii de la CIA și pornește în urmărirea inamicilor e cel care aduce și toată acțiunea pe marele ecran.

Pelicula e tare plăcută pentru că e asemeni unei excursii. Întâi totul se desfășoară pe tărâm american, apoi zburăm la Paris, Roma, iar într-un final chiar și la Budapesta.

Nu lipsesc mafioții italieni, trădătorii, înscenările și momentele greu de crezut. Cert e că „Spioana” e un film pentru care merită să îți cumperi bilet la Cortina Cinema Digiplex.

Poate fi văzut cu mama, cu tata, cu cățelul, cu iubitul, amanta sau purcelul. Chiar și singuri vă veți distra de minune. Programul filmelor, pentru săptămâna 12 – 18 Iunie 2015, îl regăsiți dând click AICI

 

Ioana Mădălina Ștefănică