fbpx

Fusta cu talie inalta. Cum sa o porti indiferent de ocazie

creativefashionglee.comFusta cu talie înaltă a devenit una dintre piesele vestimentare preferate de femei în ultimii ani.

17 Ianuarie 2014

18:39

Dacă nu v-ați achiziționat deja una, de acum vă puteți gândi la acest lucru, deoarece, pe lângă faptul că arată foarte bine, are și avantajul de a subția silueta. Am să vă prezint 3 ținute diferite care pornesc de la acest obiect vestimentar și care vă vor fi de ajutor: ținuta office, ținuta casual și ținuta de seară.

Ținuta office

Primul gând la care ne duce o fustă neagră este ținuta office, o ținută simplă, clasică, care nu dă niciodată greș.

Am ales o cămașă simplă, albă la care am asortat un colier neutru, o pereche de botine negre și un plic colorat pentru a elimina monotonia. De asemenea, fiindcă e formată din articole basic, puteți opta pentru un sacou cu imprimeu sau de o culoare mai vie.

foto1

 foto2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Acest outfit este potrivit pentru birou, la acordarea un interviu sau chiar și la o întrunire de afaceri.

Ținuta casual

O variantă mai puțin obișnuită ar fi ținuta casual. Dacă alegem un tricou crop (pentru a evidenția talia) cu imprimeu sau care să conțină un mesaj pe care voi îl preferați, o geacă de piele și o pereche de cizme simple sau biker, alcătuim un outfit de stradă. Ținuta aleasă de mine este una cu tendințe rock.

foto3

 foto4
 

 

 

 

 

Se poate purta pe timp de zi, la o ieșire cu prietenele, la plimbare sau la facultate.

Ținuta de seară

Pentru a alcătui o ținută de seară cu această fustă, trebuie să fim atente la pantofii și accesoriile pe care le alegem. Obligatoriu se cere o pereche de pantofi sau botine cu toc înalt și accesorii care să dea o notă glam ținutei. Am optat pentru un outfit all black cu accente aurii (o cămașă simplă, colier auriu și o curea în același ton).

foto5

 foto6

 

 

 

 

 

 

 

 

Este perfectă pentru a ieși în club sau pentru a merge la o petrecere. Mai jos am pregătit o galerie de imagini care vă pot fi de folos atunci când doriți să vă faceți o ținută chic purtând acest tip de fustă.

Denisa Deac