fbpx

Ingrijirea personala a barbatilor

ingrijire barbatiUniversul frumuseții nu este numai apanajul femeilor. Criteriile acestei însușiri sunt valabile și pentru barbați.

16 Noiembrie 2013

16:17

 

Indiferent de situație, întâlnire de afaceri sau de plăcere, și sexul puternic trebuie să fie atent la fiecare detaliu legat de îngrijirea personală.

Iată câteva din regulile de bază:

  • îngrijirea tenului – chiar dacă mulți bărbați consideră inadecvată îngrijirea tenului, folosirea zilnică  a unei creme hidratante trebuie să să devină un ritual și pentru bărbați. O piele neîngrijită corespunzător îmbătrânește foarte repede.
  • îngrijirea personală – lucrurile sunt simple aici, duș cel puțin o dată pe zi și după fiecare activitate sportivă. La fel, pe timp de caniculă sau dacă ești genul care transpiră foarte ușor și mult. Nu trebuie să petreci 20 de minute sub duș 2-3 minute sunt suficiente.
  • îngrijirea mâinilor – acordă atenție unghiilor, chiar dacă ai mâinile curate, unghiile neîngrijite vor lăsa impresia unei persoane neglijente. Asta nu înseamnă neapărat că trebuie sa mergi săptămânal la salon, însă poți folosi din când în când o pilă de unghii pentru a-ți rotunji colțurile și netezi imperfecțiunile.
  • parfumul –  nu exagera indiferent de situație. Limitează-te la două-trei jeturi „amplasate” în locuri strategice: încheieturi și în spatele urechii. Vei vedea că mirosul va persista intreaga zi, asta dacă nu folosești after-shave.

Și iată cum din câteva mișcări devii un bărbat arătos!

 

Luminița Hîrca