fbpx

Must see: Premierele cinematografice ale lunii Noiembrie 2018

sursa: bbc.com

Cinefilii vor avea de unde alege!

 

28 Octombrie 2018

17:25

Luna Noiembrie 2018 aduce în cinematografe noi filme interesante, de diferite genuri. Spicuim prin lista disponibilă pe Cinemagia și vă arătăm câteva dintre viitoarele producții.

  • Pasionații de filme biografice vor avea ocazia de a-l cunoaște pe Freddie Mercury, vocea de neconfundat a legendarei trupe Queen. Filmul „Bohemian Rhapsody” va avea premiera în 02 Noiembrie și este regizat de Dexter Fletcher și Bryan Singer. Printre actori îi vom găsi pe Mike Myers, Lucy Boynton, Rami Malek.
  • Noiembrie aduce și thriller-uri: „The Guilty” a lui Gustav Möller, în care personajul principal, închis într-o cameră, vorbește non-stop la telefon (premiera în 09 Noiembrie), „The Girl in the Spider’s Web” (regia Fede Alvarez), în care o tânără hackeriță, Lisbeth Salander, și jurnalistul Mikael Blomkvist se trezesc prinși într-o rețea de spioni, criminali cibernetici și oficiali corupți. Filmul va apărea pe 09 Noiembrie, iar în cast îi găsim pe Sylvia Hoeks, Claire Foy, Keith Stanfield.
  • Tot un thriller, în același timp horror, este lungmetrajul „Overlord”, în regia lui Julius Avery. El evocă povestea a doi soldați americani aflați dincolo de linia inamică în Ziua Z, a debarcării americane în Franța celui de-al doilea război mondial. Premiera va fi în 09 Noiembrie, când pe ecrane îi vom vedea la lucru pe Wyatt Russell, Bokeem Woodbine, Pilou Asbæk.
  • În categoria filmelor romantice intră „Life Itself”, care spune o poveste în care viețile mai multor oameni, toate conectate printr-un eveniment unic, se intersectează de-a lungul deceniilor, de pe străzile din New York până în Spania rurală. Premiera este programată pentru 16 Noiembrie, regia aparține lui Dan Fogelman, iar printre actori îi vom vedea pe Olivia Cooke, Olivia Wilde, Samuel L. Jackson.
  • Noiembrie aduce și filme românești! Unul din cele mai așteptate pelicule ale anului, „Moromeții 2”, va avea premiera în 16 Noiembrie. Filmul reia firul poveștii familiei Moromete după cel de-Al Doilea Război Mondial, într-un context istoric extrem de frământat: instalarea comunismului. Regia: Stere Gulea. În 23 Noiembrie va apărea drama „Un om la locul lui”, în regia lui Hadrian Marcu – o poveste de dragoste bulversată de vestea unui accident de muncă.
  • De neratat este și filmul de aventuri „Robin Hood”, în regia lui Otto Bathurst. Personajul principal, alături de comandantul său maur, Little John, pornesc o revoltă împotriva corupției la nivel înalt, iar acțiunea promite să fie incitantă!

 

Adrian Pop