fbpx

Paltoane şi jachete pentru această iarnă. Tendințe şi recomandări.

poza de profil sursa foto PinterestPentru acest sezon, paltoanele şi jachetele care au fost prezentate pe marile pasarele sunt mai lungi, supradimensionate şi mai confortabile.

 

16 Noiembrie 2014

10:20

Iată tendinţele:

1. Paltonul clasic

Chiar dacă alegi clasicul palton de zi cu zi, cu un singur rând de nasturi, cu două rânduri de nasturi sau cu fermoar, cel cu o curea subţire sau lată ori cel cu un model îndrăzneţ cu inserţii de piele, silueta clasică va fi întotdeauna în stil pentru a arăta un aspect elegant.

foto 1 sursa gorgeautiful.com

foto 2 plus size sursa gorgeautiful (2)

2. Paltonul oversize

Paltonul supradimensionat este o tendinţă importantă a acestui sezon. Acesta trebuie să fie mare sau foarte lung. Chiar dacă paltonul oversize arată destul de bărbătesc, acest stil va adăuga feminitate pură outfitului tău, mai ales dacă îl alegi în nuanţe pastelate sau cu imprimeuri.

foto 3 sursa gorgeautiful.com

foto 4 plus size sursa gorgeautiful (1)

3. Paltonul fără guler

Actualizează-ţi look-ul clasic cu un palton fără guler. Indiferent că alegi versiunea lungă sau scurtă, îţi va oferi un aer retro (anii ’60), e cel mai potrivit pentru siluetele tip măr şi arată cel mai bine purtat cu blugi slim sau cu leggings.

foto 5 sursa gorgeautiful.com

foto 6  plus size sursa gorgeautiful.com

4. Paltonul din blană

Clasică, luxoasă, plină de farmec şi uşor de reţinut, blana este materialul atemporal din istoria paltoanelor. În ceea ce priveşte acest sezon, acest palton devine şi mai extraordinar prin influenţele sălbatice, efectele de mozaic şi nuanţele vibrante, actualizând haina de blană clasică şi veşnică.

foto 7 sursa gorgeautiful.com

foto 8 Plus-Size-sursa gorgeautiful.com

5. Jacheta din fâş, matlasată

Oferă confort şi ţine de cald în sezonul rece. Dacă vrei să optezi pentru varianta simplu şi clasic, alege jacheta de lungime medie.

foto 9 sursa gorgeautiful.com

foto 10 Plus-Size- sursa gorgeautiful.com

Indiferent de palton, alege un model care să te avantajeze și în care să te simți bine!

Sursa foto: gorgeautiful.com

Denisa Deac

Consilier vestimentar