fbpx

Pantofii Stiletto

pantofi stiletto rosii sursa foto blackgate punct comDe mai multe decenii femeile sunt îndragostite de pantofii stiletto.

 

03 August 2014

10:15

Și nici nu e de mirare. Schimbă modul în care o femeie merge și fac picioarele să arate lungi și subțiri. Tocurile cui sunt, de asemenea, accesoriul perfect pentru o ocazie specială și arată la fel de bine și cu rochii lungi, de seară, și cu blugi.

Cu toate acestea, este important să ținem cont de câteva sfaturi atunci când formăm o ținută cu acești pantofi.

Pantofii stiletto sunt pantofii speciali din garderoba fiecărei femei și așa și trebuie tratați. Folosiți-i în serile speciale, cum ar fi o cină la un restaurant, o piesă de teatru sau pentru un banchet. Adaugă o notă de senzualitate ținutei, așadar evitați să-i purtați cu ciorapi plasă, fuste prea scurte, decolte-uri adânci sau pantaloni scurți (exceptând cazul în care sunt dintr-un material elegant și nu sunt strâmți iar partea superioară este acoperită) pentru a nu părea vulgare.

Pentru o ținută casual-elegant, puteți să-i asociați cu o pereche de blugi, fie skinny, bootcut sau flare (mai largi în partea de jos a piciorului), cu o cămașă din voal, elegantă și eventual un sacou. Ca accesorii, este suficient să adăugați un colier statement și veți fi pregătite pentru o întâlnire seara în oraș.

Luați în considerare ocazia și propriul stil personal atunci când alegeți să purtați pantofi cu toc cui. Fiți încrezătoare, cu siguranță veți întoarce capete!

Mai jos aveți câteva exemple de ținute reușite care sunt accesorizate cu acest tip de pantofi.

 

Denisa Deac

Consilier vestimentar