fbpx

Puloverul, obligatoriu de avut in garderoba acestui sezon rece!

pulover de iarna sursa foto aonetrend.comPe măsură ce zilele de toamnă devin tot mai răcoroase, alegem să ne îmbrăcăm cât mai gros.

 

02 Noiembrie 2014

10:20

Puloverul este articolul must have pentru garderoba ta în această perioadă. Este un atribut de neînlocuit atât pentru ţinuta de toamnă cât şi pentru cea de iarnă, motiv pentru care designerii îi acordă o atenţie deosebită. De la sezon la sezon, aceştia le schimbă lungimea, culoarea şi detaliile, astfel încât să ţi le doreşti în garderoba ta.

Iată ce se poartă:

1. Puloverul oversize

Puloverele supradimensionate sunt încă în trend. Paleta de culori a articolelor tricotate este destul de diversă. Dacă preferi culorile deschise poţi achiziţiona produse în culori pastelate. Dacă îţi place să ieşi în evidenţă, trebuie neapărat să alegi pulovere în culori vii, iar dacă îţi place să fii elegantă, fără a ieşi din mulţime, alege-le pe cele în nuanţe închise.

foto 1 sursa pinterest.com

foto 2 sursa pinterest.com

2. Helăncile

Helăncile sunt ideale pentru zilele în care ştii că vei petrece mai mult timp afară. În plus, dacă alegi un pulover cu gât mare poţi încerca o ţinută stratificată. Le poţi găsi în orice formă (pe corp sau oversize), dimensiune şi culoare, astfel încât le poţi integra uşor în garderoba ta.

foto 3 sursa pinterest.com

foto 4 sursa pinterest.com

3. Puloverul scurt

Puloverul scurt nu este cel care îţi va ţine cel mai bine de cald, dar este articolul trendy al sezonului. Trucul purtării acestui tip de haină nu este de a dezgoli talia, ci de a pune accent pe partea de sus a ţinutei. În combinaţie cu o fustă sau o pereche de pantaloni slim fit, o astfel de opţiune va arăta nu doar elegant ci şi sexy.

foto 5 sursa pinterest.com

foto 6 sursa pinterest.com

4. Puloverul cu imprimeuri

Confortul sugerează simplitate şi este, desigur, o parte importantă a oricărei imagini, însă o haină plină de culoare va adăuga bucurie şi bunădispoziţie ţinutei tale. Anul acesta vor avea mare trecere puloverele cu imprimeuri geometrice, modele prezentate şi pe podium de către Valentiono şi Neil Barett. De reţinut că un astfel de model îl poţi asocia doar cu alte articole simple şi într-o singură culoare. Încearcă-l cu o cămaşă de blugi pe dedesubt şi o pereche de pantaloni sau blugi.

foto 7 sursa pinterest.com

foto 8 sursa pinterest.com

 

5. Rochia tip pulover

Dacă vrei să ascunzi nu doar zona taliei, ci şi şoldurile, această rochie – pulover este ideală pentru tine. O idee bună este să adaugi o centură care îţi va accentua mijlocul, şi o pereche de botine cu toc sau cizme peste genunchi şi va transforma un pulover supradimensionat într-o ţinută elegantă.

foto 9 sursa pinterest.com

rochie pulover sursa foto fabfashionfix

foto 10 sursa pinterest.com

Un pulover îl poţi purta cu aproape orice. Cea mai interesantă asociere este cu o fustă midi largă. Dar poate fi purtat convenţional şi cu blugi evazaţi, slim fit sau boyfriend. Alege ceea ce ţi se potriveşte şi poartă hainele cu încredere în tine şi în frumuseţea ta!

 

Denisa Deac

Consilier vestimentar