fbpx

Recomandare: Coelho – Alchimistul

coelho - alchimistulStarea de bine poate fi adusă și de o carte bună.

 

25 Decembrie 2013

17:35

Fiind în zi de sărbătoare am decis să nu vă mai oferim evenimente, știri sau informații ci să vă facem o recomandare și o invitație la lecturare.

Am ales să vă (re)aducem în perspectiva opțiunilor cartea „Alchimistul” a lui Paulo Coelho. Poate mulți ați citit-o, dar, dacă nu, pot să vă spun că e un volum perfect de savurat mai ales la sfârșit de an.

De ce? Deoarece este o carte a evoluției, călătoriei și observației. A trăirii, experimentării și maturizării. E cartea unui nou început. Alchimistul e visul ajungerii la o comoară, la ceva de mult timp visat sau dorit. Veți ajunge, marea majoritate, să vă regăsiți în acest roman, de aceea, indiferent de vârstă, vă recomand să puneți mână și să (re)citiți acest succes literar care a fost tradus în 56 de limbi.

Dacă sunteți la început, mijloc, final… sau oriunde v-ați afla pe calea vieții voastre, Alchimistul vă va ajuta să vă percepeți altfel călătoria. Vă va ajuta să observați micile detalii care fac diferența, pe alocuri poate vă va și deschide noi căi, dar cu siguranță vă va captiva.

Această scriere a lui Paulo Coelho e foarte ușor de citit, are și puține file (ca număr) și are o „potecă”, duce spre ceva. Ajută cititorul, are simboluri, învățături și savoare. Și, mai mult decât atât, se poate transforma, oricând, într-un veritabil cadou pentru cei dragi vouă!

 

Ioana Mădălina Ștefănică