fbpx

Recomandare de carte: Ghidul Împlinirii

sursa foto: upmagazine.com

sursa foto: upmagazine.com

Împlinirea există, trebuie doar să ne dorim să ajungem la ea.

 

28 Decembrie 2014

11:57

Robin Sharma este unul dintre cei mai apreciați vorbitori motivaționali și specialiști în leadership din lume. A scris 12 cărți care au devenit „best-seller” la nivel mondial și ține mereu conferințe despre cum putem fi mai buni.

De această dată, ne oprim asupra unei singure cărți. „Greatness Guide” sau „Ghidul împlinirii” este un produs extrem de complex deoarece este accesibil oricui.

Nu contează că în acest moment ești elev, student, șomer, angajat, patron ori președinte de stat. Ceea ce Robin prezintă în cartea sa e extraordinar. El pune pe hârtie principii importante care te ajută să te dezvolți atât ca om dar și ca și profesionist. Se adresează atât familiștilor cât și oamenilor de carieră.

Ghidul împlinirii pune un accent superb pe faptul că fiecare dintre noi putem excela fără a avea nevoie de o funcție. Lumea de astăzi trăiește o adevărată boală și foame după funcții. Multe persoane au impresia că dacă au o funcție au și valoare. Dar nu este așa. Munca, dedicarea, implicarea, visul, speranța și perfecționarea sunt cele care dau cu adevărat subtanță ființei tale.

Comprimată într-un număr limitat de pagini, cartea este o cale spre succes și „deșteptare” pentru toți aceia dintre voi care vă doriți să fiți mai buni, să ajungeți în punctul în care să fiți cu adevărat mulțumiți de ceea și cine sunteți!

 

Ioana Mădălina Ștefănică