fbpx

Recomandare de film: Albinuța Maya – Maya the Bee Movie

sursa foto: YouTube

sursa foto: YouTube

O producție cinematografică cu multe lecții de viață pentru cei mici.

 

30 August 2015

14:50

O nouă săptămână, o nouă recomandare de film! Acum, Evenimente Oradea vă invită să vedeți „Albinuța Maya” (Maya the Bee Movie).

89 de minute de film dedicat celor mici. O peliculă foarte educativă care ilustrează concepte importante pentru copii. Îi învață ce este prietenia, că fiecare are locul său în această lume, că putem fi diferiți, că nu este nimic greșit să nu fii ca și ceilalți, că prin felul tău de a fi poți face binele și că acceptarea este un pas important spre dezvoltare.

Filmul este o animație, binențeles, care îi va fascina pe tinerii spectatori. Ilustrația este frumoasă, culorile sunt pline de viață, muzica de asemenea. Mai mult, personajele implicate în acțiune sunt contrastante și au rolul de a-i ajuta pe prichindei să facă diferența în bine și rău, prieteni – dușmani, între ceea ce este cu adevărat și supozițiile pe care noi le facem.

Albinuța Maya se vede la Cortina Cinema Digiplex din Oradea Shopping City în varianta 3D și dublată în limba română. Programul filmelor, pentru săptămâna 28 August – 03 Septembrie 2015, îl regăsiți dând CLICK AICI

 

Ioana Mădălina Ștefănică