fbpx

Recomandare de film: Dumb and Dumber To

sursa foto: youtube

sursa foto: youtube

Unul dintre filmele de comedie, care se regăsește pe lista multor persoane, are la acest final de an o continuare.

25 Decembrie 2014

14:04

Dumb and Dumber To îi readuce pe marele ecrane pe cei doi actori care au făcut din prima producție, „Tăntălăul și Gogomanul”, Jim Carrey (Loyd Christmas) și Jeff Daniels (Harry Dunne).

Cei doi reușesc, și de această dată, să intre în încurcătură deoarece felul lor de a acționa și modul în care ei văd viața rămâne neschimbat și după 20 de ani de la ultima aventură.

Dacă în primul film Loyd este cel care declanșează toată nebunia, această a doua apariție se axează mai mult Harry care, în unele clipe, dă senzația de normalitate. Cu toate astea, rămâne la fel de tăntălău.

Chiar dacă unele scene ori glume sunt previzibile, sau cel puțin au mai fost văzute și în alte producții, jocul actoricesc al celor doi, și carisma de care dau dovadă, fac ca pe durata întregului film să provoce hohote de râs.

Dumb and Dumber To poate fi alegerea perfectă pentru aceia care doresc o mică deconectare de la seriozitatea vieții de zi cu zi. IMDb îl recomandă persoanelor de peste 13 ani și îi oferă un rating de 6,5.

Această producție cinematografică poate fi văzută la Cortina Cinema Digiplex din Oradea Shopping City. Programul filmelor pentru săptămâna 19 – 25 Decembrie 2014 îl regăsiți AICI

Sebastian Ferchi