fbpx

Recomandare de film: HOME 2015

sursa foto: fatmovieguy.com

sursa foto: fatmovieguy.com

Nimic nu se compară cu a fi „acasă”!

 

22 Martie 2015

20:10

Atunci când nu îți găsești locul, cel mai bine e să te întorci acasă!

Pornim nu înspre casă, ci spre cinematograful din Oradea Shopping City. La Cortina Cinema Digiplex rulează filmul „Home” (Acasă).

O producție surprinzătoare și impresionantă doar prin numele vedetelor care dau voce personajelor: Rihanna – Gratuity ‘Tip’ Tucci, Jennifer Lopez – Lucy, Steve Martin – Captain Smek și Jim Parsons – Oh. 

Acțiunea este o adevărată călătorie a reușitei și depășirii propriilor convingeri pe care personajele principale le au.

De notat că Home chiar dacă este un film animat nu este recomandat atât de mult copiilor mici, cât mai repede celor de gimnaziu – liceu. Pelicula ilustrează o poveste a devenirii, a prieteniei, cât de important este să depășești convingerile impuse de societate și cât frumoasă poate fi o prietenie adevărată.

Personajele sunt extrem de frumoase și viu colorate, niște extratereștri drăguți de-a dreptul cameleonici, care își schimbă culoarea în funcție de sentimentele și stările care îi cuprind.

Filmul are o durată de 94 de minute, iar ratingul obținut pe IMDb este de 6,8. Home e amuzant, relaxant și merită văzut și de adulții pasionați de dezvoltare personală. Programul filmelor, pentru săptămâna 20 – 26 Martie 2015, îl regăsiți AICI

Coloana sonoră a filmului este superbă, fiind interpretată de Jennifer Lopez. Mai jos regăsiți atât videoclipul oficial, cât și înregistrarea din studio și interpretarea în cadrul emisiunii „American Idol”.

 

Ioana Mădălina Ștefănică