fbpx

Recomandare de film: The Equalizer 2014

The-Equalizer sursa foto upcomingflick.comUn strop de adrenalină și un actor bun în rolul principal. 

 

30 Septembrie 2014

21:40

Parcă ne-a fost dor de un film de acțiune, iar „The Equalizer” a fost alegerea perfectă. O producție de 131 de minute care oferă spectatorului doza necesară de adrenalină.

În rolul principal îl avem pe Denzel Washington, sau Robert McCall, tipul simplu, care duce o viață simplă, lipsită de agitație, până în momentul în care simte că trebuie să reintre în „costumul de erou” și să salveze o tânără domniță.

Nu vă imaginați că vorbim despre o poveste ruptă din cărțile pentru copii ci de una cu mafioți ruși, arme, împușcături, demnă de secol XXI.

Din câte se pare, această peliculă a fost chiar foarte bine apreciată de publicul cinefil. Utilizatorii IMDb au acordat filmului un rating de 7,7, „not bad”, nu-i așa?! Denzel e grozav, în ciuda durității are și foarte mult umor!

Adevărul este că și nouă ne-a plăcut, motiv pentru care vă recomandăm și vouă să vedeți „The Equalizer” la Cortina Digiplex din Oradea Shopping City. Atmosfera e plăcută, scaunele confortabile, au promoții la suc, bilete ori popcorn în fiecare zi a săptămânii, iar locurile preferate se pot rezerva ușor printr-un apel la 0755. 33. 22. 11. Consultați programul filmelor, pentru săptămâna 26 Septembrie – 02 Octombrie 2014, AICI.

 

Adrian Ardelean