fbpx

Recomandare de film: The Theory of Everything

sursa foto: focusfeaturesmedia.com

sursa foto: focusfeaturesmedia.com

Un film liniar dedicat unui celebru om de știință.

 

22 Februarie 2015

12:22

Și în această săptămână vă invităm la film. De această dată vedem „The Theory of Everything”.

Pelicula a fost înscrisă în categoriile „Dramă”, „Romance”, „Biografie” și ilustrează viața marelui fizician englez Stephen Hawking.

Sunt 123 de minute de film de văzut la Cortina Cinema Digiplex, și chiar dacă nu beneficiază de efecte speciale și momente care să-ți taie răsuflarea e o producție cinematografică care te pune în fața unei realități.

Pe IMDb a strâns un punctaj de 7,8, surprinzător de mare tocmai pentru că, în general, publicul gustă mai puțin filmele care sunt „grele”, „dificile”, fără prea mult spectacol. De notat că e un film nominalizat la Oscar pentru mai multe secțiuni, dintre care amintim  „Cea mai bună actriță în rol principal” (Felicity Jones) și „Cel mai bun actor în rol principal” (Eddie Redmayne).

The Theory of Everything este un film liniar, care redă fidel viața marelui cosmolog. Însă e un film care merită văzut de tinerii căsătoriți sau care urmează să se căsătorească.

Dacă ești pregătit să mergi să vezi doar viața unui om, fără intervenții în forță, gangsteri și dansuri lascive, cu siguranță vei învăța mai multe despre ce înseamnă să îți asumi o responsabilitate, despre dedicare, voință, implicare, depășirea pragului impus de medici, ce este dragostea și care sunt limitele ei.

Mai multe nu vă spunem, pentru a înțelege trebuie să mergeți, să vedeți filmul în Oradea Shopping City, iar concluziile să vi le trageți fiecare în parte. Programul pentru săptămâna 20 – 26 Februarie 2015 îl regăsiți AICI

 

Ioana Mădălina Ștefănică