Recomandare: Zabaglione cu piersici la Hotel Ramada
Evenimente Oradea a avut bucuria de a se delecta cu un extraordinar desert la Hotelul Ramada Oradea.
09 August 2013
13:10
Atunci când ajungem în locuri alese și suntem ispitiți cu bunătățuri nu putem să nu venim să împărtășim cu voi acest lucru. Astăzi vă recomandăm un excepțional desert pe care îl puteți servi la Restaurantul The Hub al Hotelului Ramada Oradea.
Așadar vă invităm să puneți 13 lei în portofel și să mergeți să gustați savurosul Zabaglione de piersici cu fulgi de migdale caramelizați. Un delicios și fin desert italian preparat din gălbenuș de ou, zahăr și vin dulce. Toate sunt incorporate și amestecate astfel încât să se transforme într-o delicată cremă răcoritoare, servită cu piersici și dezmierdată de noblețea migdalelor caramelizate. E pur și simplu dulcele perfect pentru o zi caniculară!
A fost atât de bun încât am promis să mai mergem, cu atât mai mult cu cât deserturile Ramada sunt de nerefuzat! Vă invităm și pe voi să le treceți pragul!
Ioana Mădălina Ștefănică