fbpx

Rețetă de coșulețe din aluat foietaj și corcodușe

coșulețe cu corcodușeBun, bun de te lingi pe degete! 

 

31 Iulie 2016

14:10

Poftiți la o rețetă de coșulețe din aluat foietaj și corcodușe. Gustoasă și răcoroasă, potrivită pentru vară.

Ingrediente necesare:

  • 800 grame de foietaj
  • un kilogram şi jumătate de corcoduşe roşii sau galbene
  • 2 boabe de tonka
  • 3 pliculeţe de zahăr vanilat

Preparare:

Tăiaţi foietajul preparat de voi, acasă, sau achiziţionat din magazine în cerculeţe cu un diametru de 10 centimetri. Daţi prin răzătoare boabele de tonka şi presăraţi compoziţia măcinată peste foietaj.

Spălaţi corcoduşele, le dezosaţi, apoi le aşezaţi peste foietajul gata tăiat. Ridicaţi un pic marginea foietajului pentru a nu permite corcoduşelor să iasă din coşuleţ.

Încălziţi cuptorul la 180 de grade şi coaceţi coşuleţele pentru 25 de minute. Le scoateţi din cuptor şi presăraţi peste ele zahărul vanilat. Poftă bună!

 

Monica Marton

coșulețe cu corcodușe

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *