Rețetă de Salată de Hrișcă cu Leuștean și Brânză de Capră
Ne bucurăm tot mai mult de varietatea de verdețuri aduse de sezonul cald.
31 Mai 2015
14:40
Evenimente Oradea îți aduce rețeta unei salate savuroase din hrișcă cu leuștean și brânză de capră.
Ingrediente necesare pentru două porţii:
- 50 de grame de hrişcă
- 2 legături de leuştean
- 100 de grame de brânză de capră
- 2 roşii
- 1 jumătate de linguriţă de piper roşu
- un praf de sare
Preparare:
Puneţi hrişca la înmuiat timp de o oră. Spălaţi roşiile şi leuşteanul şi le tăiaţi grosier; tăiaţi bucăţele brânza de capră, apoi le aşezaţi pe toate în boluri. Adăugaţi hrişca pe care aţi lăsat-o la înmuiat, sarea şi piperul roşu. Atât de ușor și atât de rapid de pregătit! Poftă bună!
Ioana Mădălina Ștefănică
No Responses