fbpx

Salvator din pasiune 2017, program de voluntariat al ISU „Crișana”!

isu bihor, oradea 2017, voluntarDacă vrei să dai o mână de ajutor! 

 

26 Februarie 2016

16:49

Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) „Crișana” anunță continuarea programului de voluntariat „Salvator din pasiune”.

Chiar și tu te poți alătura muncii de salvare desfășurată de pompieri, înscriindu-te ca și voluntar.

Activităţile derulate alături de efectivele inspectoratului general vor consta în participarea în misiunile de intervenție, utilizarea noţiunilor de bază în acordarea primului ajutor calificat, implicarea în acţiunile de ajutor umanitar şi în cele de popularizare a mesajului preventiv. Doritorii vor efectua programe  de pregătire înainte de orele de voluntariat.

Proiectul campania de recrutare se desfășoară în perioada 20 Februarie – 20 Martie 2017, timp în care se pot înscrie atât femei, cât și bărbați. Doasarele se pot depune în intervalul orar 08:00 – 16:00, la sediul inspectoratului, situat pe strada Avram Iancu, – 09, Oradea. Voluntarii vor fi încadrați în mai multe clase de competență. Totuși, înainte de toate, trebuie îndeplinite condițiile:

  • vârsta cuprinsă între 16 şi 65 de ani
  • apt din punct de vedere medical
  • să nu fi fost condamnat pentru săvârşirea infracţiuni lor cu intenţie
  • să nu fi pierdut anterior calitatea de voluntar în cadrul inspectoratelor pentru situaţii de urgenţă

Detalii suplimentare legate de activitatea de voluntariat pot fi obţinute accesând site-ul isubh.ro – secțiunea Noutăți sau de la structura de Pregătire pentru Intervenţie şi Rezilienţa Comunităţilor din cadrul inspectoratului, la numărul de telefon: 0259. 411. 212.

Diana Maria Danciu