fbpx

Șosetele lungi, confortabile, călduroase și la modă!

profile picture sursa foto PinterestŞosetele lungi sunt unul dintre trendurile care revin de câţiva ani în fiecare sezon rece, deoarece sunt accesoriul călduros, plăcut, confortabil şi destul de uşor de asortat.

 

30 Noiembrie 2014

10:20

În cele ce urmează îți oferim câteva exemple care te vor ajuta să-ți alegi și să porți cu stil şosetele.

1. Alege-le dintr-un material tricotat

Un ciorap realizat dintr-un astfel de material nu va fi doar confortabil, ci va arăta într-adevăr chic prin textura sa. Acest tip de şosete e bine să fie mai scurte, pentru că, în cazul în care sunt peste genunchi, s-ar putea să facă piciorul să arate prea gros.

foto 1 sursa allwomenstalk.com

2. Optează pentru o pereche de şosete peste genunchi

Dacă vrei să porți şosete peste genunchi, alege-le dintr-un material mai subţire. Pe acestea le poţi purta cu un pulover drăguţ, supradimensionat.

foto 2 sursa allwomenstalk.com

3. Încearcă să rămâi la culorile neutre

Aceasta este o regulă generală atunci când doreşti să porţi şosete confortabile. Dacă ai prea multe culori, texturi sau modele aglomerezi partea de jos a ţinutei şi astfel nu va mai arăta armonios. Cele mai recomandate culori pentru şosete sunt: alb, cafeniu, negru, gri. Culorile neutre se pot asocia cu aproape orice.

foto 3 sursa allwomenstalk.com

4. Poartă şosete simple

Purtarea şosetelor cu modele pare a fi acceptabilă doar în perioada Crăciunului. Pentru a nu încărca ţinuta, este recomandat să alegi şosetele simple. Unele modele pot fi drăguţe, dar, în general, şosetele sunt frumoase prin simplitatea lor.

foto 4 sursa allwomenstalk.com

5. Poartă-le cu o pereche de cizme lungi

O pereche de şosete confortabile arată foarte bine cu o pereche de cizme lungi (atât cât să iasă puţin din cizmă). Împreună oferă un aspect chic şi trendy. Nu uita să alegi o pereche de şosete într-o culoare neutră pentru a nu fi incompatibile cu cizmele.

foto 5 sursa allwomenstalk.com

foto 6 sursa pinterest.com

6. Poartă-le cu leggings sau blugi skinny

Purtarea unor şosete cu leggings sau blugi skinny este potrivită deoarece, astfel, ele  sunt principala atracţie a ţinutei. Un outfit lejer, potrivit pentru o plimbare de iarnă.

foto 7 sursa pinterest.com

7. Alege un pulover lung în aceeşi nuanţă cu şosetele

Un look adorabil poate fi format dintr-un pulover supradimensionat sau lung cu o pereche de şosete groase în aceeaşi nuanţă şi acelaşi material. De asemenea, o alegere alternativă ar fi potrivirea şosetelor cu fularul.

foto 8 sursa pinterest.com

foto 9 sursa pinterest.com

Acestea sunt câteva sfaturi pentru a te îmbrăca în tendințe şi, în acelaşi timp, pentru a fi confortabilă purtând şosete. În plus, mai sunt și foarte sexi!

 

Denisa Deac

Consilier vestimentar