fbpx

Sylvester Stallone e din nou „Rocky Balboa” în filmul „Creed” 2015

sursa foto: onionstatic.com

sursa foto: onionstatic.com

Istoria Rocky continuă!

 

03 Ianuarie 2016

12:35

Sylvester Stallone revine pe marele ecran și joacă în filmul „Creed” alături de tânărul Michael B. Jordan. 

Însă, de această dată, este în colțul antrenorului, nu în papucii boxeorului. Adonis Johnson, fiul contracandidatului și bunului său prieten Apollo Creed, dorește să intre în lumea acestui sport dar cu dorința de a-și face propriul nume. Adonis este rodul unei aventuri pe care Apollo a avut cu mama sa. Interesant este că Adonis este crescut de soția lui Apollo, Mary Anne Creed, din cauză că mama naturală a lui Adonis moare, iar băiatul ajunge în centre de îngrijire a copilului, inclusiv în școli de reeducare din cauză că era agresiv.

Filmul e o interesantă lecție despre supraviețuire și puterea de a merge înainte.

În ceea ce privește cariera lui Adonis, ea este una fulminantă, ajunge într-un timp foarte scurt să lupte împotriva unui mare campion, căruia reușește să-i țină piept rundă după rundă, deși nimeni nu se aștepta la o astfel de rezistență din partea lui.

Printre pumni și victorii, în Creed se țese și o frumoasă poveste de dragoste între Adonis și Bianca, o cântăreață care suferă de pierderea progresivă a auzului.

Și tot în Creed, Rocky descoperă că are cancer și nu vrea să facă chimioterapie, convins că va avea același sfârșit fatal precum soția lui, Adrian.

Pe IMDb filmul a adunat un bun punctaj de 8,1, cu mențiunea că în State deja rulează de la sfârșitul lui Noiembrie 2015. Sunt 133 de minute care te țin cu sufletul la gură și sunt o echilibrată combinație de sport, eșecuri, victorii, prietenii, bunătate și umanitate.

Evenimente Oradea vă recomandă cu încredere să vedeți Creed la Cortina Cinema Digiplex. Programul filmelor din Oradea Shopping City, pentru săptămâna 01 – 07 Ianuarie 2016, îl regăsiți dând click AICI

 

Ioana Mădălina Ștefănică