fbpx

Trei studente de la Arte și-au expus tablourile în Gala Traficantului de Cultură Internațional 2018

evenimente oradea, clădirea telekom, 2018, expozițieAstăzi, acest articol e despre oameni frumoși și talentați! 

 

27 Octombrie 2018

14:30

După cum bine știți, în Oradea are loc o nouă ediție a Galei Traficantului de Cultură Internațional. Dacă nu știți, dați click AICI pentru a vă informa.

În cadrul acestei manifestări, la inițiativa apreciatului regizor Sebastian Bărbălan, președintele Asociației de Teatru Experimental Clandestin – Centru pentru Cercetare și Experimentare Artistică, pe lângă obiecte de artizanat, costume populare, farfurii din lut, bijuterii și alte lucrușoare realizat de mâini talentate și pasionate, și-au expus lucrările trei studente ale Facultății de Arte Vizuale, secția arte decorative, anul doi.

Letiția Apostol, din Oradea, Patricia Rehthenwold, din Sebiș, și Aniko Asloviciu, din Marghita, ne invită să le admirăm creațiile. Veți vedea că fiecare are un stil unic, total diferit de al celeilalte. Tablourile sunt oarecum antagonice, tematica, culorile și modul de ilustrare sunt diferite.

De fapt, dând curs invitației noastre veți vedea, chiar și simți, trăirile artistelor în momentul realizării creațiilor. Câteva imagini cu lucrările talentatelor studente puteți vedea AICI, însă recomandarea noastră este să dați o fugă până în clădirea Telekom de pe strada Aurel Lazăr. Intrarea este liberă, oferta e bogată și nici nu trebuie să vă bateți, cel puțin sâmbăta și duminica, capul cu parcarea!

 

Ioana Mădălina Ștefănică

Letiția Apostol din Oradea

evenimente oradea

Patricia Rehthenwold din Sebiș

Aniko Asloviciu din Marghita

Aniko Asloviciu din Marghita