Beneficiile aduse sănătății de consumul de caise
Delicioase, sănătoase și chiar răcoritoare.
16 Iulie 2015
20:10
Chiar dacă pe timpul verii suntem tentați să optăm pentru mâncăruri și băuturi reci, o mai bună opțiune ar fi să servim un fruct.
Caisele sunt unul dintre dulciurile naturale care ne pot ajuta să ne răcorim dar și să ne menținem sănătoși deoarece:
- combat celulele canceroase
- susțin sănătatea ochilor grație conținutului ridicat de vitamina A
- ne scapă de problema constipației
- contribuie la o bună sănătate a oaselor, prevenind osteoporoza
- ne mențin inima sănătoasă ca urmare a conținutul ridicat de vitamina C
- întăresc sistemul imunitar
- are mult fier necesar mai ales persoanelor anemice
- sunt ideale pentru femeile însărcinate grație conținutului ridicat de nutrienți
- aplicată pe piele, pasta din caise tratează probleme precum acneea și reîntinerește tenul
- sucul natural de caise scade febra
- conțin multă vitamina E, potasiu
- ne ajută să avem un somn mai bun
- ne susțin în procesul de pierdere în greutate
- au efect anti-inflamator
Ioana Mădălina Ștefănică
No Responses