fbpx

Beneficiile aduse sănătății de consumul de caise

sursa foto: fruitsbenefits.com

sursa foto: fruitsbenefits.com

Delicioase, sănătoase și chiar răcoritoare.

 

16 Iulie 2015

20:10

Chiar dacă pe timpul verii suntem tentați să optăm pentru mâncăruri și băuturi reci, o mai bună opțiune ar fi să servim un fruct.

Caisele sunt unul dintre dulciurile naturale care ne pot ajuta să ne răcorim dar și să ne menținem sănătoși deoarece:

  • combat celulele canceroase
  • susțin sănătatea ochilor grație conținutului ridicat de vitamina A
  • ne scapă de problema constipației
  • contribuie la o bună sănătate a oaselor, prevenind osteoporoza
  • ne mențin inima sănătoasă ca urmare a conținutul ridicat de vitamina C
  • întăresc sistemul imunitar
  • are mult fier necesar mai ales persoanelor anemice
  • sunt ideale pentru femeile însărcinate grație conținutului ridicat de nutrienți
  • aplicată pe piele, pasta din caise tratează probleme precum acneea și reîntinerește tenul
  • sucul natural de caise scade febra
  • conțin multă vitamina E, potasiu
  • ne ajută să avem un somn mai bun
  • ne susțin în procesul de pierdere în greutate
  • au efect anti-inflamator

 

Ioana Mădălina Ștefănică

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *