Donează sânge, fii erou!, campania națională de salvare de vieți ajunge în Oradea!

campanie donare sange, evenimente oradea, 5 - 9 decembrieÎndrăznește și tu să dai viață unei vieți! 

 

29 Noiembrie 2016

18:00

În perioada 05 – 09 Decembrie 2016, în Oradea, se desfășoară campania națională „Donează sânge, fii erou!”. 

Punctul de donare este Centrul de Transfuzii Sanguine Oradea, strada Louis Pasteur – 30, în fiecare dintre zilele menționate anterior, între orele 07:00 – 11:00.

Campania își dorește să informeze publicul despre beneficiile donării, despre efectele grave ale lipsei de sânge, cât și să sensibilizeze și să mobilizeze orădenii să doneze într-un număr cât mai mare.

Evenimentul este susținut și de voluntari locali, studenți ai Facultății de Medicină și Farmacie Oradea, membri ai Asociației Studenților Mediciniști și ai asociațiilor partenere, organizații care promovează inițiativa prin împărțirea de pliante, prin sesiuni de informare în diferite licee și prin consilierea posibililor donatori la Centru de Transfuzie Sanguină.

Campania se va închide cu o inedită tombolă, premiul cel mare fiind o excursie pentru 2 nopți, în Campingul „La Rulote” din Șuncuiuș, în perioada Mai – Iunie 2017.

Donați, îndrăzniți să oferiți speranță acolo unde valoarea unei secunde este însăși picătura de sânge pe care voi o oferiți celor în nevoie. Campania este susținută cu drag și de Evenimente Oradea!

Donează sânge, fii erou! se derulează la nivel național, simultan, în nouă centre din țară: București, Cluj – Napoca, Oradea, Iași, Timișoara, Craiova, Sibiu, Brașov, respectiv Târgu – Mureș.

 

Agneta Jakab