fbpx

Tratamentul bioenergetic, cu Anamaria Făcăleț, o soluție eficientă în orice vremuri!

Sănătatea se poate recupera și prin metode alternative eficiente. 

 

08 Septembrie 2020

17:47

Trăim vremuri tulburi, care ne afectează mai mult decât ne dăm seama. Isteria și energia negativă emanată de frică, spaimă, agresiunile care se fac de către oameni și între oameni ajung să ne afecteze pe toți.

În ziua de astăzi, un singur gând influențează întreaga omenire. Vorbim de ADN-ul colectiv care este influențat de fiecare persoană în parte. Din acest motiv, este important să devenim conștienți de ceea de trăim, gândim, simțim.

Mediul ne influențează și ne ajută, în sens negativ, să trăim stări de rău. Să fim agitați, nervoși, supărați, adică deloc bine. Iar aceste stări acumulate și perpetuate ajung să ne îmbolnăvească.

Binențeles, nu mulți știm sau suntem de acord cu această viziune, însă cu toții ne dorim să fim sănătoși. Indiferent de viziune, în lume s-au născut și oameni cu har care ne pot ajuta să ne eliberăm de povara bolii.

Evenimente Oradea recomandă abordarea diverselor afecțiuni prin tratamentul bioenergetic oferit de bioenergoterapetul Anamaria Făcăleț. Munca de însănătoșie alături de Anamaria vă va susține în demersul de a duce o viață mai bună, dar și în acela de a vă trata alternativ, deloc invaziv.

Odată cu tratamentul bioenergetic este important, pentru o însănătoșire deplină și permanentă, și conștientizarea propriilor trăiri, gânduri, care ar putea susține diagnosticul pe care fiecare îl are. Reîntoarcerea la bunătate, simplitate, iertare și iertare de sine, iubire necondiționată și dăruire pot fi „adjuvante” binevenite în efectuarea tratamentului.

Cu Anamaria Făcăleț avem și un interviu, încă din 2016, pe care îl puteți citi AICI. Pentru a lua legătura cu Anamaria vă invităm să îi vizitați pagina de  Facebook: Anamaria Facalet Bioenergoterapeut sau să o contactați la numărul de telefon 0742. 502. 509.

 

Ioana Mădălina Ștefănică