fbpx

Un orădean, bolnav de cancer pulmonar, are nevoie URGENTĂ de sânge!

sursa foto: topyaps.com

sursa foto: topyaps.com

Oradea are nevoie de viață, de gestul tău eroic!

 

23 Martie 2020

11:07

 

Notă: vă mulțumim fiecăruia pentru implicare! Și mulțumită vouă, operația prietenului nostru a fost de succes. Vă mulțumim pentru că ați donat sânge pentru Marinel. Dat fiind că intervenția s-a încheiat cu bine, Marinel nu mai are nevoie de sânge în acest moment. Totuși, puteți dona în continuare pentru sănătatea altor persoane. Centrul de Transfuzie Sanguină vă așteaptă!

 

 

Dragi prieteni, avem un alt prieten care se află într-o situație medicală gravă, internat în cadrul Spitalului Județean Oradea.

Deși persoana pentru care va cerem sprijinul are grupa de sânge 01, vă rugăm să mergeți să donați indiferent de grupa sanguină avută. Unica mențiune pe care să o faceți este să precizați numele celui ajutat: Marinel Lucian.

Suntem conștienți de starea de criză psihotică în care ne aflăm, dar cu siguranță un astfel de gest va ține și virusul la distanță. Haideți să-i dăm atât lui Marinel, diagnosticat cu cancer pulmonar, dar și familiei lui, o rază de speranță prin gestul salvator al donării.

Puteți dona indiferent de grupa de sânge și RH-ul pe care îl aveți. Ghidul donatorului de sânge îl regăsiți dând click AICIDonarea de sânge se face în cadrul Centrului de Transfuzie sanguină Oradea, strada Louis Pasteur – 30, de luni – vineri între 07:30 – 11:30. Vă mulțumim.

 

Ioana Mădălina Ștefănică