fbpx

Fotbal: FC Bihor – UTA Arad

Fc_Bihor_-_UTA_Arad_16O nouă confruntare fotbalistică pe stadionul municipal.

 

16 Aprilie 2014

19:30

FC Bihor va disputa următorul joc din actuala ediție a campionatului Ligii a II-a, Seria a II-a, la fotbal, Vineri, 18 Aprilie 2014, de la ora 17:00.

În cadrul primei etape din faza play-aut, „roș-albaștrii” vor primi, la Stadionul „Iuliu Bodola”, replica arădenilor de la UTA. În clasamentul play-out, cele două echipe sunt vecine de clasament, FC Bihor ocupând locul III, cu 15 puncte, iar UTA, poziția a IV-a, cu 12 puncte.

Suntem la jumătatea drumului. Urmează opt jocuri, opt finale. Acum, fiecare punct pus în joc valorează foarte, foarte, mult. Dorim să acumulăm cât mai multe puncte, iar la sfârșitul play-out-ului să fim deasupra liniei de retrogradare. Jocul cu UTA este primul din seria celor opt. Jucăm pe teren propriu într-o confruntare foarte importantă și suntem conștienți că arădenii, în pofida tuturor problemelor pe care le traversează, vor veni la Oradea să câștige punctele puse în joc. Va fi un duel interesant, un duel cu atât mai important cu cât se întâlnesc două echipe ce luptă pentru evitarea retrogradării.

a declarat antrenorul principal al echipei FC Bihor, Alexandru Pelici.

Înaintea jocului cu arădenii, tehnicianul orădean să confruntă în continuare cu probleme de efectiv. Astfel, pe lângă mai vechii accidentați, a mai apărut și accidentarea lui Dorin Mihuț. Este posibil ca dintre jucătorii cu probleme medicale să-și revină și să poată fi utilizați vineri. În acest sens, sunt incerți: Sorian, S. Ianc, Cigan, Pascariu și Smaranda, ultimul fiind posibil să evolueze cu cască de protecție, după accidentarea la cap, la jocul de la Craiova.

Vă informăm, de asemenea, că antrenamentele din această săptămână ale echipei noastre se vor efectua zilnic la ora jocului următor.

Biletele de intrare la meciurile de pe teren propriu din faza play-out rămân la prețul de 10 lei, cu copiii, liceenii, femeile și pensionarii având acces gratuit.

 

Florin Mihalca