fbpx

Olimpiada de olimpiade haioase

sursa: trilulilu.ro

Timp liber, minți odihnite și idei trăznite!

 

06 August 2017

16:55

Ce face omul când se plictisește? Inventează o competiție trăznită pe Facebook! Astfel au luat naștere unele dintre cele mai ingenioase întreceri „sportive”. De exemplu, v-ați gândit vreodată să gâdilați sarmalele cu bomfaierul? Sincer, nici eu, dar, uite, că unora mai ingenioși decât noi le-a trecut și această idee prin cap dedicând o întreagă olimpiadă acestei ocupații la care puteți lua parte. Detalii despre sarmale și despre gâdilatul lor cu bomfaierul ghiduș găsiți AICI.

O olimpiadă la fel de genioasă a fost cea de călărit furnici de la Giurgiu, la care Dan Marian ne-a întâmpinat cu mult umor în data de 26 Iulie, însă vă mai puteți înscrie la Olimpiada de cărat apa cu strecurătoare, care va avea loc în Parcul Central din Cluj-Napoca  în 15 Septembrie, informații AICI. O altă competiție la fel de umoristică este Olimpiada de plimbat muște cu lesa și o puteți face la mare artă în 31 August la Malu Spart, județul Giurgiu. Un alt dușman al omului aflat în pericol este țânțarul pe care urmează să-l hăituim cu drag și spor la Olimpiada de vânat țânțari cu furculița. Nuputeau lipsi din lista de activități musai de îndeplinit și, anume, înfrângerea dușmanilor la Olimpiada de bătut dușmani a Cosminei și a Geaninei, care le-au pus gând rău inamicilor de zi cu zi.

Pentru cei pasionați de sărituri, avem olimpiada de sărituri de pe pod, care va avea loc pe 6 Decembrie a.c., detalii AICI, în timp ce iubitorii de animale sunt așteptați în 2021 la Olimpiada de crescut broaște sub pat, foarte tare, nu-i așa?

Băutorii de bere nu sunt nici ei lăsați deoparte, ei se pot înscrie AICI la Olimpiada de halbere! Evenimentul se va desfășura pe 18 August 2018, așa că încă mai aveți timp pentru antrenamente! Până atunci, nicio zi fără o halbere! Și dacă sunteți entuziasmați, să știți că Olimpiada de sticlism vă stă la îndemână în Vaslui în 30 Decembrie 2018, informații aveți pe pagina de Facebook a evenimentului.

Pentru cei mici și însetați, avem olimpiada de băut lapte! Aceasta va avea loc curând, în data de 11 August, detalii AICI.

Cei mâncăcioși și pofticioși, și-au ratat norocul în acest an de a participa la olimpiada de mâncat hotdogi, dar poate mai au o șansă anul viitor, însă își pot încerca stomacurile în 22 Decembrie a.c. la Olimpiada de mâncat mămăligă, informații AICI sau la Olimpiada de mâncat la Huși de pe 31 August, detalii AICI.

Un alt român ingenios s-a gândit că un „sport extrem” care nu trebuie trecut cu vederea este urinatul în public, astfel că ne așteaptă în data de 13 Ianuarie 2019 la Olimpiada de te duci în tufiș, scoți baluba și te piși, detalii pe Facebook.

Dacă ați ratat olimpiada de făcut baloți din Stulpicani, județul Suceava, să știți că pe 19 August a.c., sunteți așteptați în Cajvana la Olimpiada de făcut căpițe. Vasi Pitu și Gabi Mațcu ne dau mai multe detalii AICI. Muncile agricole se alătură și ele surselor de inspirație pentru cele mai trăznite activități în grup. Astfel, cei harnici și voinici au fost chemați la Olimpiada de scos cartofi, dar se mai pot încumeta și la Olimpiada de ridicat ranga, mai ales dacă vor să-și etaleze mușchii în fața fanelor înfocate, după care, cel mai probabil, se vor putea lăuda cu capturi fabuloase la Olimpiada de prins meteoriți cu plasa de pescuit.

O altă competiție la care ați fi putut participa a fost Olimpiada de sărit la metrou fără să atingi bara, iar premiul în dinți a fost…. încurajator! Bucureștenii știu cel mai bine!

Olimpiada de aprins întunericul ne cheamă să exterminăm populația arahnidică tarantulară din țara noastră, informații suplimentare despre cum să devii specialist exterminator găsiți AICI.

Pentru cei care încă nu și-au găsit marele talent demn de invidiat de restul muritorilor de rând există Marea olimpiadă pentru toți, care s-a desfășurat Sâmbătă, 05 August la Curtici. Iar dacă sunteți extrem de siguri că nimeni nu vă poate întrece în leneveală, să știți că vă puteți demonstra spiritul artistic și îndemânarea, grația și harul de a nu face nimic la Olimpiada de tăiat frunze la câini. Și după ce v-ați făcut simțită prezența la mai multe competiții, urmează cireașa de pe tort: Olimpiada de mers la olimpiadă, care va încununa succesele purtate pe „câmpurile de bătălie” facebookiste.

Și încălecai pe-o șa și vă expusei o mulțime de competiții așa! Mult succes!

 

Diana Maria Danciu