fbpx

Cursurile Școlii Naționale de Speologie 2016, în Munții Bihorului!

sursa: blogs.esa.int

sursa: blogs.esa.int

Pentru cei dornici de specializare și senzații unice!

 

23 Iulie 2016

14:10

Școala Națională de Speologie desfășoară anual stagii de școlarizare pe trei nivele: începători (TSA 1), avansați (TSA 2) și perfecționare tehnică.

În săptămâna 31 Iulie – 07 August 2016, cursanții pot parcurge unul dintre cele 3 nivele din oferta educațională a Școlii Naționale de Speologie.

Nivelul 1 – Tehnica Speologiei Alpine (TSA 1) atestă capacitatea tehnică de parcurgere în echipă a peșterilor de gradul II și III. Nivelul 2 – Tehnica Speologiei Alpine (TSA 2) atestă capacitatea tehnică de echipare a peșterilor de gradul II și III. Nivelul 3 – Tehnici și metode de explorare speologică atestă capacitatea tehnică de echipare a peșterilor de gradul III și IV, cursanții învățând și tehnici de escaladare și echipare cu material ușoare a peșterilor parcurse de râuri subterane.  

Costul școlarizării este 880 lei/nivel la TSA I și II, respectiv de 930 lei pentru nivelul de perfecționare tehnică. Taxa de participare include cazarea 7 nopți, o masă pe zi, acces la sala de mese, la baie, la poligoane, echipament colectiv și, bineînțeles, instruirea. Mai multe detalii aici.

 

Gabriela Zaica