fbpx

Discursuri cu parfum la Oradea Toastmasters

toastmasters oscEste luna femeii, de aceea doamnele si domnisoarele merita atentia cuvenita.

 

26 Martie 2013

21:04

Clubul Oradea Toastmasters organizeaza un eveniment special despre FEMEIE. Vom aduce in lumina un trend foarte raspandit – femeia lider si in special ultimele tendinte de management si leadership. Agenda evenimentului include discursuri extraordinare prin care paticipantii vor afla cateva realitati despre acest tip de femei. Vom afla de la Sergiu Fanea cum femeia poate fi multitasking, Crina Cordea  vorbeste despre cel mai mare atu al femeilor si anume feminitatea iar Eugen Antal va vorbi despre “Leadership pe tocuri”.  Cea mai spumoasa sectiune din cadrul evenimentului este cea de discursuri cu subiecte surpriza. Subiectele vor fi extrase din palarie si se va vorbi 2 minute intr-un discurs spontan cu participarea libera a oricarui dintre invitati.

Suprizele curg in acest eveniment. Vom avea 3 invitate speciale: pe Sorina Bradea, care a infiintat companii in domeniul resurselor umane, pe Alina Dinu, care stie cel mai bine cum sa te afirmi intr-o lume a barbatilor si pe Natalia Selegean, pe care o cunoastem cu totii de la X FACTOR si pe care vom avea ocazia de a o vedea din nou stralucind pe scena.

Orice femeie ravneste la avansare si afirmare, de aceea evenimentul e un bun prilej ca ea sa se regaseasca in acest tipar de femeie care conduce, iar barbatii vor descoperi secrete despre femeia lider.

DATA ŞI LOCUL:

28.03.2013, ora 19.00, Oradea Shopping City, Cortina Cinema Digiplex, sala 3

Inscrierile se pot face online pe site-ul www.oradea.toastmasters.ro, sau direct la eveniment contra unei sume de 5 ron pentru femei si 10 ron pentru barbati.