fbpx

Intreruperi de apa calda si incalzire in Nufarul

apa caldaDouă zile fără apă caldă în Nufărul.

 

13 Noiembrie 2013

09:09

Compania de Termoficare anunță oprirea apei calde și a încălzirii în zona Nufărul 3 pentru efectuarea unor reparații la Punctele Termice 868 și 869:

  • astăzi, 13 Noiembrie 2013, de la ora 09:00 până spre seară nu vor avea apă caldă și încălzire  orădenii de pe străzile Lanului, Ciheiului, Nufărul, Al. Haşaş şi General Nicolae Şova, inclusiv cei racordați prin puncte termice proprii.
  • mâine, 14 Noiembrie, tot de la ora 09:00 vor fi lipsiți numai de apă caldă doar consumatorii racordați prin puncte termice proprii de pe aceleași străzi, Lanului, Ciheiului, Nufărul, Al. Haşaş şi General Nicolae Şova, pentru încheierea lucrărilor ale căminului de racord de pe strada Constantin Nottara. Redistribuirea agentului termic primar se va face în cursul zilei de 15 Noiembrie, după finalizarea lucrărilor (vezi update).

Update: Eustafie Ilisei, purtător de cuvânt CET, a anunțat la ora 16:30 că problemele existente la rețeaua de termoficare din zona străzii Lanului – Nottara, sunt mult mai grave decât se preconizase inițial, motiv pentru care circulația pe strada Nottara a fost blocată temporar, iar distribuirea apei calde amânată pentru ziua de 15 Noiembrie a.c.

Ioana Mădălina Ștefănică