fbpx

Ceata si sex in Queen’s Music Pub

ceata si sexTeatrul se reîntoarece în Queen’s Music Pub. Ceață și sex cu Anca Rusu Sigmirean și Andrian Lokovei te invită la prima reprezentație din 2013.

 

 

Miercuri, 16 Ianuarie 2013, de la orele 20:00 – 22:00 spectacolul „Ceață și sex” în regia Elvirei Platon Rîmbu te așteaptă să-i fii martor.

De ce trebuie să faci sex întotdeauna în patul matrimonial, întotdeauna la aceeasi oră, întotdeauna la sfârșitul săptămânii, întotdeauna la zece minute după ce ai stins lumina? De ce să nu faci sex dimineața? De ce nu ziua? De ce întotdeauna culcat? De ce nu în picioare sau pe scaun? De ce nu pe mașina de spălat? De ce nu pe un val de sârmă ghimpată? De ce nu la lumina lumânărilor?

Acestea sunt doar câteva din nedumeririle cuplului modern cărora îndrăgiții actori vor încerca să le dea un răspuns, pe care îl veți afla dacă veți fi și prezenți la eveniment. Prețul unui bilet este de 15 lei și poate fi achiziționat anticipat sau înainte de spectacol. Rezervări pot fi făcute telefonic la numărul 0740.527.955

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *