fbpx

Cronică de Neversea 2019 Ziua 4 final #Magie VIDEO

We will Never Sea this moment again!

 

08 Iulie 2019

23:00

 

Trăiește fiecare zi la maxim, visează la viitor, iubește mereu și fă-ți viața Magică! Cu acest mesaj s-a încheiat ziua de 07 Iulie 2019, ultima a celui mai mare festival de pe malul Mării Negre.

Peste 60.000 de festivalieri s-au bucurat de ultima zi de NEVERSEA, ediția cu numărul 3. Scenele The Ark, The Temple, Oasis și Daydreaming au încheiat ultima seară cu nenumărați artiști printre care Tale of Us, Agents of Time, Priku, Black Coffee, Jan Blomquist.

Un moment aparte și mult așteptat a fost concertul Paraziții pe scena The Ark. Fanii erau deja adunați în număr mare, în așteptarea lui Cheloo, Ombladon și FreakaDaDisk.

Un succes răsunător l-a avut scena Nostalgia, unde festivalierii au putut retrăi atmosfera anilor ’90, prin muzică și decor. Toată zona din jurul scenei a fost aranjată în stilul anilor 1990, cu casete, jocuri Mario, telefone cu disc, glob de discotecă și multe alte obiecte decorative care i-au transpus pe cei prezenți în anii de liceu și tinerețe.

La Main Stage festivalierii și-au făcut loc în fața scenei încă de la începerea serii, pentru milionarul excentric Gianluca Vacchi.

Acesta a fost urmat de trupele pop rock Ofenbach și Kadebostany, care au adus un vibe nou celor prezenți la main stage.

Un singur nor a apărut pe cerul Neversea, și anume lipsa lui DJ Snake, care a trebuit să-și anuleze concertul la festivalul de pe malul Mării din cauza unor probleme personale neprevăzute. Artistul a anulat și prestațiile la Exit Festival și Balaton Sound pe care trebuia să le aibă înainte de Neversea.

Dar festivalierilor li s-a promis o surpriză în schimbul aceste vești neașteptate, așa că pe main stage și-a făcut din nou apariția Steve Aoki, care a urcat alături de DJ Quintino pentru piesa Mayhem.

Unul dintre cei mai așteptați DJ ai serii a fost belgianul Felix De Laet și anume LOST FREQUENCIES. Prezent pentru a doua oară la Neversea – prima fiind chiar ediția întâi din 2017 – Felix a avut o conferință de presă cu 15 minute înainte de a intra pe scenă. „De fiecare dată când știu că vin în România, am un sentiment de bine și mă simt ca acasă. Publicul de aici mă așteaptă mereu cu multă căldură și asta este incredibil”, a declarat Lost Frequencies.Show-ul lui incredibil a lăsat fără suflare zecile de mii de fani adunați în fața scenei principale. Lumea cântând la unison și conectându-se pe aceeași frecvență a făcut ultima seară a festivalului pur și simplu magică!MATOMA a fost cel care a încheiat ultima seară de Neversea 2019 și a rămas să privească răsăritul alături de fanii care l-au primit cu căldură.În total, peste 240.000 de oameni au intrat în lumea magică, în cele 4 zile de festival. Ediția a 3-a de NEVERSEA s-a încheiat cu un vibe unic iar fanii se pot înregistra deja pe neversea.com pentru a-și rezerva un loc în lumea magică anul viitor.

See you back @ Neversea 2020!

https://www.facebook.com/NeverseaFestival/videos/395068104454076/?t=7

 

Mira Pop

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *