fbpx

Oradea a fost cucerita de minunatele personaje din povesti. VIDEO + FOTO

personaje de carnaval evenimente oradea.roCopiii din Oradea au avut, poate pentru prima dată, cea mai frumoasă Zi a Copilului.

 

01 Iunie 2014

19:00

Ca niciodată, Ziua de 1 Iunie a fost celebrată la Oradea într-o atmosferă de poveste. Într-adevăr, după manifestările organizate atât de municipalitate cât și de centrele comerciale, putem spune că astăzi, 01 Iunie 2014, urbea noastră a celebrat copiii.

De cu bună dimineață au început activitățile în Orășelul Copiilor. De la spectacole de teatru, atât în limba română cât și maghiară, la concursuri, desene pe asfalt, iar acum (orele 19:00) are loc Carnavalul Personajelor de Poveste.

Alaiul cu prinți și prințese, cu zâne, dansatori și dansatoare, s-a format în fața Teatrului Regina Maria înainte de ora 16:00. Prichindeii orădeni veniseră deja, pregătiți, de sărbătoare, radiind bucuria participării la un asemenea eveniment grandios, dedicat lor.

După încolonare, copiii, într-un număr impresionant, au pornit într-o paradă pe strada Republicii, iar mai apoi, cu ajutorul mijloacelor de transport, au ajuns în Orășelul Copiilor, acolo unde, alături de Victor Mihalcea, continuă petrecerea până la ceas de seară.

Vă invităm și pe voi să vă alăturați acestei manifestări. Detalii despre evenimentele ce vor avea loc în Orășel găsiți aiciMai jos puteți urmări videoclipul paradei, dar și o serie de fotografii. Galeria de imagini din Orășelul Copiilor o regăsiți aici, iar galeria foto completă a paradei costumelor aici.

La mulți ani, copii! La mulți ani, părinți! La mulți ani, Oradea!

 

Ioana Mădălina Ștefănică

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *