fbpx

Oradea este curata in ciuda caderilor de zapada

Iarna OradeaA venit iarna dar RER-ul și-a făcut treaba.

19 Ianuarie 2013

11:45

Cu toate că zăpada a cernut din timpul nopții iată că de această dată mașinile RER Ecologic Service și-au făcut datoria.

Municipalitatea a emis în cursul acestei dimineți de 19 Ianuarie 2013 o informare prin care ni se comunicau următoarele:

Echipajele RER au ieșit în teren încă de la ora 4:00 dimineața pentru deszăpezirea străzilor orașului.

Astfe, 11 utilaje au acționat pe urgența I, împrăștiind antiderapant pe arterele de intrare -ieșire din municipiu, poduri, traseele mijloacelor de transport în comun. Până acum s-au împrăștiat peste 100 de tone de antiderapant (sare și clorură de calciu).

De la ora 7:00 dimineața se acționează pe urgența II. În acest moment  20 de mașini acționează la pluguit zăpada pe străzile din municipiu, iar alte două mașini însoțesc municitorii RER care curăța zona centrală, dar și trotuarele și scările aferente  podurilor.

De această dată nu putem decât să le transmitem laude și mulțumiri angajaților RER care au muncit de cu bună dimineață pentru ca orașul să ne fie curat. Mai jos puteți vizualiza care era starea drumurilor din municipiu la ora 10:00. În cazul în care aveți și voi fotografii cu starea drumurilor din Oradea, Bihor și nu numai vă rugăm să le trimiteți prin e-mail la adresa: contact@evenimenteoradea.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *