fbpx

Am primit cadoul de Anul Nou: 20.000 de like-uri organice pe Facebook!

evenimente oradea, like-uri organice

sursa: eyes-on-kwale.com

Împreună putem atinge culmi înalte.

 

20 Ianuarie 2017

19:30

Am început Anul Nou cu dreptul. Ca fiecare, ne-am croit un nou tablou al dorințelor, ne-am încărcat cu încredere, energie și multă putere de muncă.

Iată că nu bine a început, că am și primit un frumos cadou: am atins pragul de 20.000 de like-uri (aprecieri) organice pe pagina de Facebook Evenimente Oradea.

Ce înseamnă organic și de ce este o realizare pentru noi? Organic înseamnă neplătit. Cele 20.000 de aprecieri s-au adunat prin muncă multă, zilnică, prin faptul că am fost aproape de voi, prin campaniile pe care noi, Evenimente Oradea, le-am organizat cu diferite ocazii. Pe scurt, nu am plătit bani ca să ne fiți alături, ci v-am câștigat prin dedicare, inovație, multă pasiune și dragoste.

Vă spunem și acum că sunteți cei mai faini prieteni pe care o pagină i-ar putea avea și vă mai spunem că vă iubim foarte mult. Da, Evenimente Oradea este dragoste. Dragoste pentru voi, pentru noi, pentru muncă și pentru a clădi un mediu mai bun, mai sănătos, în care să predomine evenimentele pozitive, acțiunile care vin să deservească comunitatea, știrile care să vă fie de folos și informațiile care să aducă un plus vieții.

Vă mulțumim tuturor celor care ați crezut în noi, chiar și celor care nu au făcut asta. Fiecare energie și gând bun ne-a dat putere, iar fiecare neîncredere am metamorfozat-o în combustibilul de care am avut nevoie pentru a merge înainte, pentru a crește și a fi mai buni.

Încheiem prin a vă adresa pura noastră recunoștință, dar și prin a vă dedica acest prag atins! Îl meritați pe deplin și mergem înainte cu promisiunea că vom aduna și de acum înainte aprecierile organic. Știți voi, cele mai bune roșii sunt cele din grădina bunicii, fără pesticide și chimicale. Și, într-un fel, cam așa stă treaba și cu like-urile!

 

Echipa Evenimente Oradea