fbpx

Am primit cadoul de Anul Nou: 20.000 de like-uri organice pe Facebook!

evenimente oradea, like-uri organice

sursa: eyes-on-kwale.com

Împreună putem atinge culmi înalte.

 

20 Ianuarie 2017

19:30

Am ├«nceput Anul Nou cu dreptul. Ca fiecare, ne-am croit un nou tablou al dorin╚Ťelor, ne-am ├«nc─ârcat cu ├«ncredere, energie ╚Öi mult─â putere de munc─â.

Iată că nu bine a început, că am și primit un frumos cadou: am atins pragul de 20.000 de like-uri (aprecieri) organice pe pagina de Facebook Evenimente Oradea.

Ce ├«nseamn─â organic ╚Öi de ce este o realizare pentru noi? Organic ├«nseamn─â nepl─âtit. Cele 20.000 de aprecieri s-au adunat prin munc─â mult─â, zilnic─â, prin faptul c─â am fost aproape de voi, prin campaniile pe care noi, Evenimente Oradea, le-am organizat cu diferite ocazii. Pe scurt, nu am pl─âtit bani ca s─â ne fi╚Ťi al─âturi, ci v-am c├ó╚Ötigat prin dedicare, inova╚Ťie, mult─â pasiune ╚Öi dragoste.

V─â spunem ╚Öi acum c─â sunte╚Ťi cei mai faini prieteni pe care o pagin─â i-ar putea avea ╚Öi v─â mai spunem c─â v─â iubim foarte mult. Da, Evenimente Oradea este dragoste. Dragoste pentru voi, pentru noi, pentru munc─â ╚Öi pentru a cl─âdi un mediu mai bun, mai s─ân─âtos, ├«n care s─â predomine evenimentele pozitive, ac╚Ťiunile care vin s─â deserveasc─â comunitatea, ╚Ötirile care s─â v─â fie de folos ╚Öi informa╚Ťiile care s─â aduc─â un plus vie╚Ťii.

V─â mul╚Ťumim tuturor celor care a╚Ťi crezut ├«n noi, chiar ╚Öi celor care nu au f─âcut asta. Fiecare energie ╚Öi g├ónd bun ne-a dat putere, iar fiecare ne├«ncredere am metamorfozat-o ├«n combustibilul de care am avut nevoie pentru a merge ├«nainte, pentru a cre╚Öte ╚Öi a fi mai buni.

├Äncheiem prin a v─â adresa pura noastr─â recuno╚Ötin╚Ť─â, dar ╚Öi prin a v─â dedica acest prag atins! ├Äl merita╚Ťi pe deplin ╚Öi mergem ├«nainte cu promisiunea c─â vom┬áaduna ╚Öi de acum ├«nainte aprecierile organic. ╚śti╚Ťi voi, cele mai bune ro╚Öii sunt cele din gr─âdina bunicii, f─âr─â pesticide ╚Öi chimicale. ╚śi, ├«ntr-un fel, cam a╚Öa st─â treaba ╚Öi cu like-urile!

 

Echipa Evenimente Oradea