Arteon, noul model de lux de la Volkswagen, expus în showroom D&C Oradea!

D&C Oradea, volkswagenDacă vreți să vedeți și altceva! 

 

09 Septembrie 2017

10:00

Cu gândul la a înlocui Passat CC, Volkswagen s-a pus pe treabă și a scos pe piață un nou model. Lansat la Geneva și așteptat de mulți, Arteon este coupe-ul ca dorește să cucerească cât mai mulți fani ai sedanelor de lux.

Adevărul e că e frumos, are niște linii superbe și în plus e și foarte bine dotat. E confortabil, dacă design-ul exterior impresionează, interiorul cucerește. Cu siguranță se va face auzit, deoarece vine și cu motorizare diesel, motoare TDI, respectiv pe benzină, motoare TSI. Cel mai puternic model va avea până la 280 CP (2.0 TSI 4Motion), în varianta R-Line și Elegance.

Are foarte multe atuuri, printre care și utilul mod de a-ți deschide singur portbagajul la simpla detectare de către senzor, încetinirea automată a vitezei pe drumurile cu limitare, vine cu Park Assist, care vă spune cât de bine puteți parca în locul dorit, farurile sunt Full-Led cu lumini de zi, dar și cu atrăgătorul design „Chrome-Wing” în pachetul standard.

Mașina chiar e frumoasă, toți cei care au văzut-o în showroom-ul de la D&C Oradea au rămas plăcut impresionați de varianta R-Line. Vă recomandăm și vouă să mergeți, nu trebuie să o cumpărați. Puteți doar să o admirați, să îi vedeți interiorul și să vă minunați de câte poate face și cât de ușoară poate face, grație tehnologiilor, șofarea acest autoturism.

Dacă vreți să citiți mai multe, să vedeți poze din interior și să descoperiți online noul Arteon, dați un click AICI. Dacă vreți să-l vedeți live, D&C Oradea vă așteaptă pe Calea Clujului, numărul 287, de luni – vineri între 09:00 – 18:00, iar sâmbăta între 10:00 – 14:00.

 

Ioana Mădălina Ștefănică

D&C Oradea, volkswagen