fbpx

Asociația Piticot te cheamă să oferi „Un Paște Mai Bun”

asociația piticot oradea, campanie paste 2021Șansa unui zâmbet e și în mâinile tale. Ia atitudine și fii om pentru oamenii de lângă tine. 

 

14 Aprilie 2021

19:09

Cu toții știm zicala că „de sărbători fii mai bun, fii mai… ”, dar mai toți știm că nu întotdeauna și suntem așa cum ne-am dori. Sunt dăți când nu putem, ne intervine ceva, etc, etc. Dar oportunități ne răsar din nou. Cum ar fi campania Asociației Piticot care suntem chemați să oferim „Un Paște Mai Bun… pentru semenii noștri”.

În câteva cuvinte, atât cât ne permitem, putem aduce zâmbete în casele celor mai puțin avuți, ori chiar diagnosticați cu boli deloc ușoare, donând alimente, produse de igienă personală și de întreținere a casei. Bunuri neperisabile, care să aibă termen de valabilitate suficient astfel încât să poată fi utilizate la nevoie.

Donațiile se strâng la sediul asociației, pe strada Ovid Densușianu, numărul 09, bloc P919, apartamentul 02. Donațiile pot fi oferite de Luni – Vineri, între orele 10:00 – 16:00. De asemenea, dacă optați pentru oferirea unei sume de bani, puteți:

  • în contul: RO82BTRL00501205i98626XX, deschis la Banca Transilvania – Asociația Piticot
  • Online pe site-ul: http://piticot.org/umanitar/

Detalii mai multe puteți obține și de la numărul de telefon0728. 572. 879. O informație utilă:

Cei care doresc pot face și cutii dedicate pentru beneficiari cu detalii, precum: vârsta, sex, conținut [ex. 3 ani, fetiță, haine, dulciuri, obiecte de igienă personală]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *