fbpx

Balul Operei Vox 2017, evenimentul care i-a scos pe orădeni din case chiar și într-o zi de luni! FOTO

teatrul regina maria, evenimente oradea, 27 februarie, Atunci când îți dorești se poate. 

 

28 Februarie 2017

21:00

Luna Februarie 2017 se încheie într-o notă pozitivă pentru orădeni. În ultima perioadă, tot mai multe evenimente sunt organizate în urbea de pe Criș, iar pentru al doilea an consecutiv și Balul Operei Vox.

Chiar dacă a fost organizat într-o zi de luni, a merge la un spectacol atât de special nu a fost impediment pentru aceia care și-au dorit să se bucure de cultură și mult bun gust.

Mai mult, în timp ce unii s-au îngrijorat că nu vor avea ținuta adecvată, alții au pus mâna pe telefon și și-au rezervat locurile. Pe scurt, Balul Operei Vox a fost un eveniment care i-a scos pe orădeni din case chiar dacă era planificat a avea loc în prima zi a săptămânii.

Publicul a fost unul ales, care a știut să fie aproape de scenă, iar pe această cale adresăm mulțumiri tuturor celor care au fost în sala Teatrului Regina Maria și au știut să încălzească atmosfera prin ropotele de aplauze.

Au fost ceasuri frumoase acompaniate de prezentarea colecției „Viggo” pentru domni, respectiv „Birds”, pentru doamne, by Cătălin Botezatu, dar deschise de nouă perechi de tineri care au valsat după săptămâni de pregătire cu maestrul coregraf Maris Pușcov.

Alături de Balul Operei Vox a fost partenerul oficial, Audi prin D&C Oradea și Porsche Finance Group, motiv pentru care cele mai noi modele de Audi, A5, Q5 și Q7 au fost expuse în fața teatrului.

Oaspeții de la București, Cătălin Botezatu, Mirela Vescan și Laurent Tourette, s-au bucurat de confortul și eleganța Hotelului și Restaurantului Astoria, partenerii principali ai balului.

Frumoasele debutante au purtat rochii de mireasă din noile colecții ale Salonului Evelyn Oradea și au fost aranjate de Salonul de înfrumusețare „Cosmo Beauty School”.

În prima pauză oaspeții au fost invitați să se bucure de sesiunea de degustare de bucate, prăjituri, cafea, apă și vin, toate pregătite cu mult drag de Hotel President, Patiseria Savor, Pensiunea Varadia, Cofetăria – gelateria Fan Ice, Restaurantul Butoiul de Aur, Hanul Pescarilor, Cramele Recaș, Hotel Maxim, Izvorul Minunilor, Coffee Corner și Hotel Silver.

Alături de Balul Operei Vox a fost hypermarket-ul Real, restaurantele Astoria, Corsarul, Allegria, Vinotera, Restaurantul Silver Hotel, Hotelul Melody, Florăria „Nuntă cu Stil” și designer-ul Gabriella Olar, care a asigurat și ținuta sopranei Paula Rad.

Mai jos aveți câteva fotografii din Balul Operei Vox, iar în cele ce urmează vor fi publicate (click) pe Facebook Evenimente Oradea.

 

Diana Maria Danciu

teatrul regina maria, evenimente oradea, 27 februarie,