fbpx

Balul Operei Vox aduce orădenilor, în premieră națională, prezentări de modă pe muzică LIVE!

oradea 2016 evenimente oradeaAm întors clepsidra, timpul rămas este tot mai scurt! Tematica de bază a balului, regal vienez, se menține!

 

07 Februarie 2016

08:30

În mai puțin de o săptămână, evenimentul monden – cultural al anului are loc în Oradea.

Pe 12 Februarie 2016, de la ora 19:00, Teatrul Regina Maria găzduiește prima ediție a Balului Operei Vox.

Seara va fi una cu adevărat specială, deschisă de tinere perechi. Doamnele și domnișoarele vor purta superbe rochii de mireasă, iar domnii fracuri și papioane albe. Voluntarii, costumați în ținute deosebite, îi vor primi pe invitați.

Balul se bucură atât de muzică de operă și balet, dar și prezentări de modă. Colecții semnate Rozalia Bot, Ioana Silaghi, Vera Voss, Antoanelle și Benvenuti vor fi prezentate de manechinele Graziela Models. În premieră națională, creațiile vor fi prezentate pe muzică de operă live.

Balul Opera Vox aduce la Oradea nume importante ale lumii muzicale românești, soprana Cristina Simionescu de la Opera Națională Română din Iași, mezzosoprana Gabriella Varvari de la Opera Națională Română din Timișoara, tenorul Alfredo Pascu de la Teatrul Național de Operetă din București și basul Ioan Vrășmaș, președintele Opera Vox.

Soliștii vor fi acompaniați cu măiestrie de Orchestra și Ansamblul de Balet Opera Vox, dirijați de bagheta maeștrilor Vlad Eniu și Vlad Agachi.

În prima pauză a balului, va avea loc și o degustare de bucate alese pregătite de restaurante și cofetării din Oradea, dar și o degustare de vinuri ale Cramei Oprișor, cu participarea profesorului Dorin Popa, expert degustător de vinuri al Centrului de Cultură și Civilizație a Vinului „Millesime”.

Opera Vox și Evenimente Oradea vă invită la o seară extraordinară alături de RIVO, Cofetăria Savor, Caro Boutique Hotel & Restaurant, Izvorul Minunilor, Silver Hotel, Diamant – Zahărul Oradea, Chef Tiberius, Ristretto, Hotel President, Cosmo Beauty School, Scala, Butoiul de Aur, Luca Piero, Hotel Melody, Roxana Vașca – make up artist, Restaurant Retro, Alina Crișan – hair spa și Carrefour Era Park.

Ultimele bilete pot fi rezervate apelând 0259. 440. 742 sau 0741. 134. 628. Prețul variază între 50 – 150 lei.

Ioana Mădălina Ștefănică