fbpx

Cum să ne protejăm de soare, noua întâlnire a Clubului Mămicilor Farmacia 3!

evenimente oradea, 20%Promoții pentru fiecare, ca să ne apere de soare! 

 

07 Mai 2017

10:33

Odată cu venirea verii şi a vremii însorite trebuie să fim cu băgare de seamă în ceea ce priveşte expunerea excesivă în faţa soarelui, mai ales a copiilor.

Clubul Mămicilor Farmacia 3 organizează o întâlnire pe această temă: Cum să ne protejăm de soare? pe sfârșit de lună, mai cu seamă Joi, 25 Mai 2017, de la ora 17:30, la Bookafe, strada Nicolae Jiga – 25 (fosta Castanilor).

Vorbitorul invitat este Roxana Pascu, reprezentant medical al companiei Pierre Fabre. Discuțiile vor aborda subiecte precum: riscurile cărora suntem supuşi dacă petrecem mult timp la soare fără protecţie; metode prin care putem ne putem apăra de razele, uneori, nocive ale soarelui; recomandări generale privind expunerea la soare şi sfaturi despre cum să alegem cele mai bune variante de protecţie a celor mici.

Intrarea este liberă, iar înscrierile se pot face în oricare unitate Farmacia 3, inclusiv în cea din Lotus Center sau pe online pe site-ul farmacia3.ro/clubf3/ ori prin adresa de mail contact@farmacia3.ro

În plus, luna aceasta, Farmacia 3 vine în ajutorul mămicilor şi al nostru, al tuturor, cu o reducere de 20% la achiziţionarea produselor de protecţie solară din gamele de dermato-cosmetice Avene şi A-Derma. Pentru o piele frumoasă, sănătoasă, pentru copii bronzaţi şi fericiţi!

 

Paula Dreve