fbpx

Cursuri de dans de societate la clubul „All For Dance” – Februarie 2018

sursa: danceforyouindubai.com

Pentru cei care au curajul și plăcerea să învețe ceva nou!

 

29 Ianuarie 2018

19:30

Dacă și vara și toamna s-au dus, și am intrat în sezonul rece, reconfortant ar fi să nu ne lăsăm cuprinși de vremea mohorâtă și să ne simțim bine la cursurile de dans.

Clubul „All For Dance” din Oradea anunță formarea unei noi grupe de dansuri de societate – începători și avansați. Alături de instructorul Radu Gavriș, veți învăța, într-un mediu foarte prietenos și plăcut, tango, blues, disco fox și vals lent, dacă sunteți începători, respectiv vals vienez, cha-cha și polka, dacă sunteți avansați.

Costurile sunt accesibile, de numai 50 de lei/lună, iar durata unui curs este de 2 luni. Avantajați sunt studenții și elevii, care au de achitat doar 40 de lei/lună.

Startul se dă în ziua de 11 Februarie 2018, de la ora 17:00. De reținut că zilele de curs sunt în weekend, sâmbătă și duminică.

Locul de desfășurare este pe strada Simion Bărnuțiu, nr. 15 – intrarea de lângă magazinul de încălțăminte „Leofex”, În plus, Clubul „All For Dance” le stă la dispoziție și tinerilor care își doresc să învețe să danseze sau să pregătească celebrul dans al mirilor.

Pentru informații suplimentare și înscrieri apelați 0722. 933. 283 (Radu Gavriș) sau dați click AICI

 

Diana Maria Danciu