fbpx

Imunizarea de primăvară, atelier online pentru bunăstarea personală!

imunizarea de primavara, atelier online, doterra, ioanamstefanica, uleiuri esentiale, evenimente oradea, 19 martieTu cât de multă grijă ai de tine? Ai grijă de tine? Îngrijește-te, meriți să ai grijă și de tine. 

 

13 Martie 2024

20:02

Chiar cu o zi înainte ca primăvara anului 2024 să își intre în drepturi, are loc un atelier care își propune să ne îndrume cum să avem grijă de noi.

Un nou sezon e aici, iar din cauza alergăturii cotidiene uneori nu ne dăm seama că, indiferent de anotimp, trupurile noastre au de depus destul efort pentru a face față schimbărilor. Nu întâmplător răcim, ne trezim cu alergii, eczeme, nu putem dormi sau ne confruntăm cu celebra „astenie de primăvară”.

Ca să puteți să vă bucurați de viață așa cum visați, Evenimente Oradea vă recomandă să participați în atelierul online „Imunizarea de primăvară”. Întâlnirea are loc Marți, 19 Martie 2024, începând cu ora 19:00, online, pe Zoom.

E o sesiune care își propune să vă ajute să priviți spre detalii care pot face diferența în ceea ce privește sănătatea și bunăstarea personală, vor fi exemplificate soluții naturale din portofoliul uleiurilor și produselor dōTERRA, dar și se va „pleca urechea” spre cauzele emoționale ale problemelor de sănătate cu care ne putem confrunta primăvara și nu numai.

Atelierul online este oferit de Ioana M. Ștefănică, terapeut spiritual & consultant dōTERRA, accesul este liber însă necesită să vă anunțați prezența:

  • ori completând formularul de aici
  • ori trimițând un mesaj whatsapp numărului 0748 93 67 34

 

Înscrieți-vă, participați, va fi o întâlnire la care nu veți regreta că ați participat.

 

Ciprian Costa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *